Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trabant 601 kombi by audio-technik.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Trabant 601 kombi by audio-technik.pl

dzial troche mylacy, bo audio jest tutaj dodatkiem

przyjechal klient z pieknym trabantem. chcial w srodku zabudowac bagaznik wg zdjecia jakie pokazal - 2 deski w pionie i poziomie.
    troche to wysmialismy i pomyslelismy nad czyms lepszym. tak sie spodobala nasza koncepcja ze z kazda wizyta dodawal nam roboty...

w taki oto sposob wzorowo odbudowany trabant zyskal nowy bagaznik, praktyczne polki zamiast tylnej kanapy, nowa deske rozdzielacza z radiem 2din, nowymi zegarami i glosnikami oraz praktyczna rolete.
    wczesniej wykonano instalacje elektrycznych szyb oraz wymieniono fotele na nowe z BMW.
    skoro deska powedrowala do tapicera to do kompletu pojechaly rowniez fotele i kierownica.

do zrobienia jest jeszcze podsufitka, dywaniki i drobne detale.
    w piatek trabant na wlasnych kolach jedzie do niemiec na zlot trabanciarzy

niestety klient nie podchwycil pomyslu

a tak wyglada oryginal

do budowy tego wnetrza poszlo calkiem sporo elastycznej sklejki. droga, ale rewelacyjna - az chce sie cos zbudowac

Zajedwabisty projekt.

Skomentuj

Na pewno klient jest bardzo zadowolony

Skomentuj

jakbys zobaczyl co on chcial... mial duzo mniejsze wymagania wiec wszyscy trabanciarze z koszalina zachwyceni

Skomentuj

Fajnie... szkoda tylko tylniej kanapy
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Paweł, jak 3-way od Ex się spisuje? To jest na 13cm wooferach?
            low-END

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              szkoda tylko tylniej kanapy
              to jest tak malutki samochod ze wlasciciel odpuscil juz tylna kanape
              to kolejny samochod w rodzinie wiec moze. to taki powrot do mlodosci

Zamieszczone przez wojtus Zobacz posta
              Paweł, jak 3-way od Ex się spisuje? To jest na 13cm wooferach?
              tak, 13cm.
              krzykliwe. zmiana zwrotnicy i moze byc ciekawie
              fabrycznie tam siedzi kond 1,5uF + 10uF (czy tam 12) na GDMa

Skomentuj

Wszystko ok ale to jabłko z tyłu i te ledy z przodu kłują mnie w oczy

Skomentuj

Zamieszczone przez utopia Zobacz posta
                  ale to jabłko z tyłu
                  ??
                  co do ledow to juz zwracalismy na to uwage - nie nasz pomysl. z tym juz przyjechal
                  trzeba by dolozyc im z tylu chromowany kubek i zmienic diody na cieple

Skomentuj

szacun:thumbup:

Skomentuj

No trampek rewelacja, za młodu chciałem mieć kombi zielonego. :-D

Skomentuj

Paweł- chodzi mi o naklejkę Pejsfona - nie pasuje do klimatu .
                        A może spróbować zaalikować te ledy do czegoś w rodzaju lamp motocyklowych ? Wizualnie może wiele pomóc .
                        Tylko wyraziłem swoje odczucia patrząc na chłodno na foty - nie jest to krytyka prac bo nie ma się do czego przyczepić !

Skomentuj

Paweł- chodzi mi o naklejkę Pejsfona - nie pasuje do klimatu .
                          a w srodku samsung!

A może spróbować zaalikować te ledy do czegoś w rodzaju lamp motocyklowych ? Wizualnie może wiele pomóc .
                          myslalem raczej o starych halogenach...
                          ale klient dopiero sie uczy "fachu" tuningowca, wiec pewnie dopiero z czasem to zrozumie

Skomentuj

Klasa Trabi, dobra robota. Z tylu, na szybie to bym widzial jakis znaczek Commodore albo Atari, a nie zgnitego japcoka.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                              Z tylu, na szybie to bym widzial jakis znaczek Commodore albo Atari, a nie zgnitego japcoka.
                              faktycznie, zgodne z epoka

Skomentuj

Masakra jak dobrze ogarniete, jak widzę taką instalacje w trabancie to aż wstyd że sam mam choć w 1/3 nie ogarniete tak jak tu, nic tylko trzeba się brać za swoje auto

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                  Klasa Trabi, dobra robota. Z tylu, na szybie to bym widzial jakis znaczek Commodore albo Atari, a nie zgnitego japcoka.
                                  Akuret znaczek japcoka jest tak samo stary jak commodora czy atari

Skomentuj

Ważne, że siedzi tam jedyny i słuszny "zweitakt motor"! Wielu decyduje się reanimować te egzemplarze z silnikami VW, albo pakuje do środka VR6 czy jeszcze inne cuda, a trabant bez dwusuwa, to już nie trabant! W zasadzie, to nie wiem, po co tam jakiekolwiek audio. Ja bym słuchał tylko silnika! Pam, pam, pam, pam...

Pozdro

Skomentuj

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
                                      Akuret znaczek japcoka jest tak samo stary jak commodora czy atari
                                      Jasna sprawa, ale naklejka japcoka w tym aucie, chyba bardziej mowi o tym, ze wlasciciel uzywa iphona i ipada, dlatego jakos niebardzo mi tu sie to klei z trabantem :)

Skomentuj

Nie na temat...

Ja w ogóle nie kumam tych nalepek apple, dla mnie to jakaś żenua, przejaw ślepego fanboyizmu. Nalepiając to, tak jakby ci ludzie chcą się wyróżnić bo myślą, że są jacyś bardziej fajniejsi czy jak to nazwać od innych którzy nie używają produktów jedynie słusznej firmy. Śmiać mi się chce jak widzę coś takiego.

W ogóle obnoszenie się z logiem jakieś firmy (o ile nie jest to nasza własna firma) uważam za totalną głupotę. Nie dość, że płacimy za ich produkt to jeszcze robimy z siebie za darmochę mobilny słup reklamowy i często dumni z bananem na gębie jakby chcieli powiedzieć "patrzcie co mam".
                                        Ja osobiście staram się kupować wyłącznie rzeczy które nie mają żadnych wyraźnych znaków od jakiego producenta pochodzą.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X