no szacun, świetna robota. gdzie można taką sklejke eleastyczną kupić???? czy w hurtowniach z płytami meblowymi??? pytam o nią bo w garażu leży mi zrobiona zabudowa głosnika do auta, ale jakoś brak czasu by to wykończyć. na druga stronę bagażnika może wykorzystałbym własnie taką sklejkę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Trabant 601 kombi by audio-technik.pl
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Leito Zobacz postaJa bym słuchał tylko silnika! Pam, pam, pam, pam...
po prawie 2 miesiacach stania w garazu odpalil bez problemu!
pierwsze delikatne przekrecenie stacyjki a ten juz odpalil
Zamieszczone przez fader_audio Zobacz postagdzie można taką sklejke eleastyczną kupić????
ale i tak rewelacja i musze cos z niej zrobic
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZamiast sklejki mozesz użyć preszpan
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postai niebieska chmura za samochodem!low-END
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Leito Zobacz postaWażne, że siedzi tam jedyny i słuszny "zweitakt motor"! Wielu decyduje się reanimować te egzemplarze z silnikami VW, albo pakuje do środka VR6 czy jeszcze inne cuda, a trabant bez dwusuwa, to już nie trabant! W zasadzie, to nie wiem, po co tam jakiekolwiek audio. Ja bym słuchał tylko silnika!Pam, pam, pam, pam...
Pozdro
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fader_audio Zobacz postajaki sprzęt wsadzony bo chyba nie doczytałem??
jakies radio clarion - nie pamietam modelu bo klienta
glosniki z przodu Excursion SX-5.3C http://www.caraudiosklepy.pl/excursi...53c-p1588.html
glosniki z tylu Excursion SX-692 http://www.caraudiosklepy.pl/excursi...692-p1583.html
Skomentuj
-
Przy takich mocach kondensator nie jest potrzebny...
Jak dobre/grube przewody to nie powinno być dużych spadków napięć.
Myślę że Paweł zadbał o toDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fader_audio Zobacz postagłośników nie znam
Zamieszczone przez fader_audio Zobacz postaKondensator też jest wsadzony???
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaJak dobre/grube przewody to nie powinno być dużych spadków napięć.
Myślę że Paweł zadbał o to
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamarka jest dosc nowa - powstala CHYBA po rozpadzie europejskiego przedstawicielstwa RE czy jakos tak. ogolnie nie jest zle i nie drogo
To te same głośniki pod różnymi logoJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj