a to przepraszam :) i czekam w takim razie na relacje po wykońzeniu :) mam nadzieje ze sie wszystko uda. A czym planujesz wykońzy okleiną, fornirem a moze jakimś materiałem (wykłądziną) ??
eee to trzeba było tak odrazu :P no to co w takim razie pewnie jakas nowa konstrukcja sie szykuje skoro stara sprzedana :P bo trwac w bezproduktywnosci to nie dobrze :)
jezeli sie zdobede na odwage :) i zalatwie troszke kasiurki na te glosniczki to czemu nie :) co mi szkodzi ?. A pozatym i tak nie slucham na tych szafach bo kino gra lepiej <lol2>. Chyba musze wewalic te kolumny do Starych konstrukcji :]
[ Dodano: Nie 09 Kwi, 2006 ]
No i doczekalem sie w koncu efektu koncowego. Pozostalo jeszcze zainstalowac preciki mosiezne, ale niestety nie wiem kiedy to nastapi... to juz nie moja dzialka :)
Sorka za jakosc zdjec :P
To jest material ktory sie wykorzystuje przy tapicerce. Nakleja sie go na gabke ( lub sie kupuje juz gotowe). Stosuje sie go poto aby material obiciowy np. fotela sie nie przecieral na gabce. Jesli mamy taka Gabeczke z takim naklejonym na nia materialem po oderwaniu wychodzi wlasnie cos takiego jak na zdjeciu. Z tym ze gabka byla biala a ten material jest czarny.
Moja pierwsza konstrukcja powstała na podobnym przetworniku ARN 226/03/4 i również trafiła do autka[kolegi] . Gra w golfie II prawie dwa lata i nic sie z nią nie dzieje, napędzana jest TDA1562Q. Jeżeli chodzi o dźwiek to gra cicho ale przyjemnie się słucha.
Aha buda miała ok. 30- 35 L.
Skomentuj