Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PYLE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

niestety nie slyszalem tego glosnika ale na tym forum przewineła sie jego nazwa juz duzo razy i mozna powiedziec ze jest sprawdzony...polecam uzyc http://diyaudio.pl/forum/search.php wpisac stx 30/300/4 AP i mozna powiedziec ze wiesz wszystko...

tak jak mowisz cena jego nie jest wielka a to co on soba prezentuje jak za ta kase jest idealnym glosnikiem...

twoj wzmak powinien dobrze z nim zagrac jesli go zmostkujesz...a o 2 tych glosnikach chyba nie musisz myslec no chyba ze chcesz startowac w zawodach dB Drag :] jeden w zupelnosci wystarczy do golfa...

teraz moje pytanie...jaki masz zestaw z przodu?mam nadzieje ze nie uzywasz glosników w tylnej półce?jaka masz jednostke sterującą(radio :]) ?

Skomentuj

radio PIONNER deh2000r 2 głośniki w dzwiach ale niewim na tą chwile jaki konkretnie model i w pułce z tyłu mam 2 głośniki a czemu niewolno mieć??

Skomentuj

nie ze nie wolno ale nie maja sensu :] to radyjko ma wyjscie na wzmacniacz?

i co myslisz o tym stx?

Skomentuj

Picio, danielo jest jedyna osoba ktorej nie wziela jeszcze kur..ca lub robi sie za Matke Terese

Skomentuj

"Picio, danielo jest jedyna osoba ktorej nie wziela jeszcze kur..ca lub robi sie za Matke Terese" -> dokładnie :)

Mozna wiedziec ile dales za te glosniki?
            PS. Tak jak wyzej pisali... sprzedaj to na allegro...
            Uzbieraj kase na 2 stxy ap...
            Zrob normalna skrzynie do nich... i masz juz gwarancje ze zagra to dobrze i poteznie...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              każdy potwierdzi wyższość Dżejmsa Bonda nad Vanem Dieslem :P
              tak?? ja jakos nie Zreszto spujż na jego nazwisko nie dośc ze Van to jeszcze disel moze nawet TD :lol:

A ja kolege pociesze widziałem gorze rzeczy na allegro ale to nie znaczy żebyś to zostawił opyl i zrób cos ludzkiego

Skomentuj

gdzie można kupić tego STX tanio czy lepiej od producenta http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...0&vSubPage=365

Skomentuj

trudno kupić coś taniej czy lepiej niż od producenta...

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=583920
                    Zgłoś się do tego człowieka. Ja zawsze u niego kupuje i jest ok.

Skomentuj

KONIEC

Widzę że ten gość z allegro będzie miał dla mnie ten głośnik, zakupie jedną sztukę, i się jeszcze odezwę. D@nielo i miał bym w tedy do ciebie prośbę abyś pomógł w WinISD ustawić optymalnie charakterystykę i jakieś konkretne wymiary żeby ten program stworzył ale jest jeden warunek program ten tworzy obudowy sześcienne a moja obudowa musi mieć ściętą tylną ścianę aby można było woofer dosunąć do samego oparcia w bagażniku. Zakup potrwa około 3-4 tygodnie i skorzystam z waszego doradztwa, żeby znowu nie stworzyć (szafki, kwietnika, budy dla psa, czy czegoś co się nadaje na stos bo takie propozycje chodziły), Temat tej skrzyni uważam za zamknięty, można na to tylko popatrzeć bo on przeszedł do historii. Dzięki wszystkim za wypowiedzi. POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA PO ZAKUPIE STX 30/300/4 AP http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...0&vSubPage=365

Skomentuj

wininsd oblicza litraż i strojenie, kształt budy nie ma znaczenia w fazie symulowania...

Skomentuj

e tam panowie zaraz kurwica trza sobie pomagac:]

co do ustawiania chasrakterystyki i liczenia budy niczego nie bede robil bo na forum juz jest to podane uzyj szukajki..

a co do obudowy z pochyła ścianką to nic trudnego policzyc objetosc,jak juz znasz wymiary i objetosc prostokątnej skrzynki to zeby wlasciwa(czyli twoja) obliczyc wystarczy podzielic ją na prostokąt i trójkąt i obliczyc objetosci obu tych figur,trojkata oczywiscie uwzgledniajac kąt pochylenia..zreszta wszystko idzie zrobic wzorami z matematyki ktorych ja jak zwykle nie pamietam :] a nie chce mi sie szukac,jak przyjdzie co do czego to ci pomoge to obliczyc...

pozdrawiam

Skomentuj

co do pochylonej ścianki to można zaokrąglić nieco jeśli masz problemy z liczeniem...
                            +-2l nie zrobią różnicy wielkiej, tym bardziej w wozie...

Skomentuj

Czaruję...
                            X