Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub na Infinity reference 1250W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ponoc gto to nic nadzwyczajnego ale moge sie mylic...

Skomentuj

ponoc gto to nic nadzwyczajnego ale moge sie mylic...
      Typowe komercyjne mięcho w bogatym wydaniu.Nie powiem,łupie przyzwoicie,no ale to łupanie ma niezbyt wiele wspólnego ze wspomaganiem odtwarzania najniższych tonów.Jeden wielki muł.

Skomentuj

Podobno to sprzęt car-audio...?? Jakieś tam JBL`e i Infinity?? Bo jeśli tak to toto nie ma nic wspólnego z jakością moim zdaniem... chyba że jakość czytamy jako pier** po flakach :-) Tak postrzegam suby w caraudio. Nie krzyczeć na mnie ale tak to najczęściej objawia.... łub łup łubudubu i gdzie tam szukać jakości pośród dźwięku zatykającego uszy.... ?? liczy się przepływ powietrza przez BR :-) Im więcej powietrza tym wyższa cena... no i jeszcze pare grosików za design :-)

Skomentuj

MormoN, widac ze nie slyszales nic ciekawego...

Skomentuj

pewnie jakieś "tuby" głównie
            MormoN, są też głośniki samochodowe wyższej klasy brzmieniowej, co nie znaczy że cenowej i one "grają" w przeciwieństwie do większości JBL czy infinity...

Skomentuj

No taka prawda że nie słyszałem... ale w samochodzie... jaki by to nie był głośnik w przedziale 12" i więcej nie ma sensu... to nie jest do słuchania we wnętrzu samochodu bo tego sie nie da wytrzymac!! Jak coś to sie nadaje do nagłaśniania imprezek na "świerzym powietrzu" :-) I jakiej tu jakości szuka... no chyba że lubimy postawi fure dwie ulice dalej i słucha jak to wysokiej jakości dzwięk daleko niesie :-) W aucie takie suby służą raczej do "pokazania się" na mieście :-) Bo weź i posłuchaj tekiego głośnika na full power dłużej niż 30 sek... po co to takie zabiegi....?? To samo w domu.... nie wsadzisz estradowych kolumn do pomieszczenia 10m^2 bo to nie ma sensu :-)

Skomentuj

porównajcie sobie http://img206.imageshack.us/my.php?i...cf0023dja3.jpg
                http://img230.imageshack.us/my.php?i...cf0437ian0.jpg

Skomentuj

MormoN, zapraszam,zapuszczę Ci co sobie życzysz w moim autku,2+1 typowo.I gwarantuję,nie usłyszysz tego dwie ulice dalej.
                  Ba,zrobi się niemal cisza po zamknięciu ostatnich otwartych drzwi.I w tym tajemnica tkwi,ja słucham,nie ulica.I też 12 cali.
                  Co Ty na to?

Skomentuj

MormoN, zapraszam do mnie na odsłuch w furze tylko skończe wszystko składać narazie musze maty kupic bo w moim samochodzie jakbym podgłosil to by kartony poodpadały heh

Skomentuj

Czaruję...
                    X