takero, ostatnio masz jakieś zaćmienie czy co?
Czy musisz tak bezsensownie odpowiadać na każdy mój komentarz?
Widać, nie rozumiesz wszystkiego, co piszę, albo śmiech to dla Ciebie nieznane uczucie.
Langusta, to Ty się bezsensownie wypowiadasz w tym topicu,
ni z gruszki wyskakujesz z tekstem :
Zamieszczone przez Langusta
No i monumentalne zawieszenie, które po prostu POMPUJE
nie wiem o co Ci chodzi - zawieszenie pompuje ? co ?
Twój ton wypowiedzi też jest chyba nie na miejscu, taki "lekko" zalatujący chamem.
Zamieszczone przez umberto
Zależy co się rozumie prze to "lepiej"...
takie obietykwne lepiej, potwierdzone przez niejedną pare uszu :)
i podkreślonym rezonansami nadwozia.
a co ma do tego rezonans nadwozia ? Akurat wóz był dobrze wytłumiony, wiec ten wpłym był zminimalizowany do granic możliwości
Pozatym jakbyś tam wsadził "nawet" tube z bsw 154II ów rezonans nadwozia by nie zniknął, więc nie wiem co to ma do oceny głośnika :)
O tu się zgadzam w całej rozciągłości,nie ta klasa brzmienia.Ale niestety na niekorzyść Mivoc-a,bynajmniej nie tego oczekiwali konstruktorzy.
no nie wiem czy w wypadku bsw 10' można mówić o klasie brzmienia w pozytywnym tego słowa znaczeniu :)
Imho ten głośnik nie spisuje się w samochodzie, w domu też średnio mu wychodzi...
Ani to zejścia nie ma, ani specjalnego wykopu...
PS. No i nie udawaj wielkiego moda, jak nie widzisz sensu mojej wypowiedzi to spytaj mnie na priva ok, wyraziłem własną opinię poprzez wyjaśnienie (może błędne ale chyba nie bo nie zaprzeczyłeś) twojej wypowiedzi. Bo dla mnie to zwykła skrzynka z głośnikiem, i co w tym ciekawego. :evil:
PS2. To jest spam, po przeczytaniu usuń, albo i nie.
UWAGI MODERATORA
Budzik,dość Twojej arogancji i cwaniakowania.Rób to gdzie indziej.
umberto
Bo dla mnie to zwykła skrzynka z głośnikiem, i co w tym ciekawego. :evil:
to nie jest zwykla skrzynka . to moja skrzynka . i to ja ją robilem i jestem z niej zadowolony a forum jest po to zeby sie mozna bylo pochwalic bo chyba lepsze to niz glosnik no name w byle jakiej obudowie ...
to nie jest zwykla skrzynka . to moja skrzynka . i to ja ją robilem i jestem z niej zadowolony a forum jest po to zeby sie mozna bylo pochwalic bo chyba lepsze to niz glosnik no name w byle jakiej obudowie ...
no lepsze ale nie tak dużo jak myślisz
Slyszales ze tak komentujesz?? powiedz co w tym glosniku jest nie tak... bo takie odpowiedzi nie wnosza nic do tematu...
a co wg Ciebie jest lepsze ?
ktos nie ma kasy wiec robi to na co go stac
nie kazdy musi zrobic suba na bswII jakiejs 15
a jesli wg Ciebie jest to tylko troche lepsze od no name'a to mozemy porownac
Chłopak się namęczył, zrobił dobrą konstrukcję, inną niż wszyscy(inny głośnik) a wy tu buraczycie coś i wiecznie się wam coś nie podoba, jak tak dalej będzie to nikt nie będzie dawał żadnej konstrukcji do tego działu, bo będzie wiedział, że zaraz go zjedziecie. A tak poza tym można by się było przyczepić do jednego - brak skośnej tylnej ścianki, a tak poza tym wszystko good :wink:
Skomentuj