Hmmm....Mi to ten glosnik wyglada troszke jak Audiobah AW1206T ktorego kiedys mialem. Ogolem jak dla mnie wyglad calkiem spoko. Obudowa tez ladnie wyglada.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sub AUDIOPIPE TXX-AP12BL
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ShiverNie nadaje bo nie wygrasz tym żadnych zawodów. Wniosek...nie nadaje sie to do słuchania muzyki, nie nadaje sie na zawody, czyli nie nadaje sie do niczego. W sumie dziwi mnie po co ludzie montuja takie "głośniki" (celowo ująłem głośniki w cudzysłów gdyż pierwotne założenie przetwornika elektroakustyczny czyli odtwarzanie muzyki zostało zatracone, to coś pompuje powietrze (takie jest główne założenie) więc prawidłowo powinno nazywać sie pompką nie głośnikiem) do samochodów nie startujących w zawodach?
to jest dętka :P
Wam przeszkadza taki głosnik bo sie nie znacie i nie wyrywacie dziołch pod dyskoteka na takie cudenko. Dziołcha nie leci na jakis szary/ czarny głosnik ktory ma xmax 5mm tylko dlatego ze jak cos slabo lata/ pompuje jest beznadziejne.
Zobaczcie jak ludzie kupuja hifi / kino w hipermarkecie. Podbijaja bass bo stoi w hali, przykladaja recee do BR i membran im bardziej wali tym "czuc moc" pomijajc fakt ze odsluch trwa nie dluzej niz 10 min. Dluzsze sluchanie moze spowodowac bol głowy
Skomentuj
Skomentuj