Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Elektronika] Uniamp w wersji hi end

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Myslę,że autor tegoz projektu zasługuje na pozytywne komentarze a nie złosliwe docinki.Wystarczy przejrzeć ten wątek forum aby przekonać sie jak niewiele konstrukcji Uniampa zostało zrobinych od początku do końca i pokazanych na forum.Moim zdaniem całość mozna było zrobić lepiej ale szanuję autora za pomysłowość,konsekwencję w działaniu i doprowadzenie projektu do końca.A dla tych,którym szumia potki volume...słuchajcie bez nich :razz:

Skomentuj

mamy sezon wakacyjny malo kto w tym okresie inwestuje w diy pieniadze woli przenaczyc na jakis wyjazd,uniampy na allegro nigdy nie schodzili znajomy kiedys sprzedawal to mu zaoferowali 50 zl za zlozona kocnowke,uniampa mozna sprzedac jedynie na forum diyaudio i czasem na AS,swego czasu robilem same kocnowki uniampa na zamowienie i zrobilem ich ok 20 i wszystkie szybko sie sprzedaly na tym forum,uniamp na allegro oczywiste jest ze nie poszedl za taka cene jaka widnieje na aukcji,aukcje wygral znajomy,cena minimalna jaka chce za uni to jest zaledwie 500zl.

Uniamp jest zlozony poprawnie elektronicznie,owszem mozna bylo bardziej estetycznie to zrobic glownie chodzi o poprowadzenie przewodow ale wg mnie i tak jest ok,kazdy potek wytwarza jakis szum stosujac drabinke badz jakiegos alpsa poziom szumu by sie smnieszyl ale jak pisalem mialbym problem z montazem jednego czy drugiego

Skomentuj

kaman-szczerze mówiąc-tanio to policzyłeś(może masz dojście do tanich części?)...ja bym takiego klocka nie sprzedał za 10 razy tyle , a na allegro to można kupić niby markowe za dużo mniejszą kasę !!!
        Tym bardziej,że naprawdę zrobiłeś to konkretnie a prowadzeniem przewodów i innymi pierdołami się nie przejmuj !...Potencjometry zawsze wnoszą jakiś szum,Alpsy to przereklamowane zabaweczki...20 lat temu były lepsze nasze telpody i ruskie produkcje.
        Pozdrawiam i rób swoje !

Skomentuj

No i dlatego ja nie bede na forum przedstawiał swoich dokonan bo szkoda zachodu i po co sie nastawiac na durna krytyke... no i ryzykowac bana? Za to ze sie cos samemu zrobiło? Eeee nie warto.

Skomentuj

Czaruję...
          X