freedi, dużą gałkę wytoczył mi jeden znajomy kilka lat temu ( 3 lata temu, gdy robiłem pierwszą obudowę ), a tą małą do selektora znajomy mojego sąsiada, nie za darmo, 10zł chyba mu zapłaciłem :P ( materiał sam kupowałem )
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uniamp rev. 2
Collapse
X
-
Druga obudowa dużo lepsza od pierwszej ale mogłeś się nieco wysilić i zrobić układ wejściowy i zdalne kol. tom3kk lub zamówić u Irka oryginał takiego układu do Uni.Niedrogi i doskonale by uzupełnił wzmaka.Teraz z tego co widzę brak sygnalizacji aktywnego wejścia,z tyłu jakiś włącznik z przodu również ,nie lepiej na froncie obok siebie?Bardzo podobają mi się boczki.
Skomentuj
-
Nie chciałem pakować w niego dużo cyfrowej elektroniki, jakoś do takiego wzmaka hi-end wyświetlacze ledowe, czy alfanumeryczne mi w ogóle nie pasują. Tak, brakuje sygnalizacji aktywnego wejścia, ale stwierdziłem, że szkoda psuć czysty frontW ogóle mi to nie potrzebne ... Wiem, że gdy słucham radia, a chce posłuchać CD, to przełączam raz w prawo i tyle :P Mam 6 wejść, a 2 urządzenia podpięte ( tuner i cd ).
Z tyłu jest główny wyłącznik, którego w ogóle nie dotykam, wyłączam go, gdy np. wyjeżdżam z domu na wakacje i nie chce, żeby we wzmaku płynął jakikolwiek prąd. Normalnie włączam wzmaka switchem na froncie lub pilotem.
Skomentuj
-
Nie na temat...Daj ogłoszenie, że kupisz. Może akurat ktoś będzie chciał odsprzedać. Poszło tych płytek bardzo dużo i konstrukcji powstało mało. Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj