goky, konkretny to jest Khozmo, tylko że nie najtańszy i dodatkowo teraz czas oczekiwania jest dosyć długi. Chociaż moze sam potencjometr da sie kupić szybko...
Testował ktoś trafa toroidalne do SE? Sam mam trafa do toroidalne do PP na KT88 i nie mogę narzekać. Ale wiadomo SE i PP, to trochę inna bajka.
Jestem bardzo ciekaw Waszej opinii na ten temat.
No właśnie. Mira ceti chyba jest na toroidach i recenzenci chwalą :-)
Czyli wydaje się, że jest możliwość zastosowania torida do GM-70. Może trzeba będzie spróbować.
daris666
Mam juz wybrany projekt tylko nie moge sie zdecydowac w jakim warjancie go wykonac. Chcialem wszystko wrzucic na jedna duza plytke (stereo z zasilaczem) ale nie wiem czy to do konca dobry pomysl. Czy moze lepiej rozdzielic zasilacz i sam wzmacniacz, zeby nieco oddalic sie z wszelkimi komponentami AC tak daleko jak to tylko mozliwe.
Pomysle jeszcze i jak cos narysuje to dam znac. Zabawa moze byc przednia
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
daris666
Mam juz wybrany projekt tylko nie moge sie zdecydowac w jakim warjancie go wykonac. Chcialem wszystko wrzucic na jedna duza plytke (stereo z zasilaczem) ale nie wiem czy to do konca dobry pomysl. Czy moze lepiej rozdzielic zasilacz i sam wzmacniacz, zeby nieco oddalic sie z wszelkimi komponentami AC tak daleko jak to tylko mozliwe.
Pomysle jeszcze i jak cos narysuje to dam znac. Zabawa moze byc przednia
Skomentuj