Sorki że się wtrące w temat ale w jaki sposób ten transformator działa? Można korzystać z jednego uzwojenia wtórnego w pełni obciążonego lub dwóch w połowie? 365V x 1A to 365VA, trafko ma 400W czyli jest tak jak napisałem czy jak? Czy trafo ma 2x400W?
Sorki że się wtrące w temat ale w jaki sposób ten transformator działa? Można korzystać z jednego uzwojenia wtórnego w pełni obciążonego lub dwóch w połowie? 365V x 1A to 365VA, trafko ma 400W czyli jest tak jak napisałem czy jak? Czy trafo ma 2x400W?
Transformator ma 400W a odczep w połowie zapewne do zasilania driverów.
W związku z tym, że w temacie pojawiła się zajawka dotycząca wzmacniacza na GM100, wrzucam dla ciekawskich...
Sorry, że odnośnik do drugiego forum ale już nie chce mi się przerzucać zdjęć. Na najbliższym AVS będzie można pomacać w pokoju 418
Cisza w temacie, więc mały update ode mnie...
Wszystkie graty kupione, teraz tylko zmajstruje obudowę i będzie można składać.
To majstrowanie trochę mi zajmuje bo musiałem się nauczyć autocada
Poniżej górna płyta, chyba najtrudniejsza, pozostałe elementy obudowy to powinna być już "bułka z masłem". Jeszcze nie wiem jak z kosztami wycięcia czegoś takiego wiec może się okazać, że nie jest to jeszcze finalny projekt.
Cisza w temacie, więc mały update ode mnie...
Wszystkie graty kupione, teraz tylko zmajstruje obudowę i będzie można składać.
To majstrowanie trochę mi zajmuje bo musiałem się nauczyć autocada
Poniżej górna płyta, chyba najtrudniejsza, pozostałe elementy obudowy to powinna być już "bułka z masłem". Jeszcze nie wiem jak z kosztami wycięcia czegoś takiego wiec może się okazać, że nie jest to jeszcze finalny projekt.
Czy możesz przedstawić schemat jaki będziesz składał?
Skomentuj