Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poczatek zabawy z DIY sub na gdn 30/120/1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Okleine lakierowałem 1 cienutka warstwa lakierum bezbarwnego w sprayu i jest ok.... Wiem ze sie kurczy jak sie jezdzi goracym zelaskiem a ono ma byc "ledwo ciepłe" zeby klej dobrze przysechł

Skomentuj

pizdzik, bzdury gadasz :) ten klej pod okleina nigdy do konca nie wyschnie, jak juz to sie utleni jak go zostawisz bez warstwy ochronnej :) a cieniutka warstwa lakieru co najwyzej moze popsuc caly efekt bo po kilku miesiacach zacznie odlazic - zalezy jeszcze na jakie warunki bedzie wystawiony

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
        Zamieszczone przez rumak_2006
        A prosił Cie ktoś o zdanie???Opinie zostaw dla siebie i uważaj na słowa.Znalazł sie święty
        Mnie to nie obchodzi ile on jest na tym forum dla mnie moze być nawet 10lat, nierozumiem po co sie wtrąca skoro moder już zareagował??A z taką gadką to on moze do swoich starych a nie do mnie :twisted:
        Sam uważaj na słowa i przestań te głupie offtopy walić bo dostaniesz 3 warna skoro dwa poprzednie Cię niczego nie nauczyły...

Skomentuj

Ja pisze głupie offtopy???Dostałem ostrzeżenie i mam nauczke więc po co inni piszą 20 razy?

Skomentuj

Ja pisze głupie offtopy???Dostałem ostrzeżenie i mam nauczke więc po co inni piszą 20 razy?
            a co to jest niby ?
            Jeszcze jeden taki bezsensowny post , a będzie 3 warn.

Skomentuj

zokleiną z castoramy daj sobie spokój. widać na niej każda nierównośc kazdy pyłek. ogólnie duo z nia babrania

Skomentuj

Odłóż trochę gotówki i połóż fornir, naprawde warto (głośnik spoko i buda ok więc szkoda to kaleczyć okleiną).

Ps.
                Proszę moda o oczyszczenie tego wątku z offtopów i zaprzestanie zbędnej dyskusji.

Skomentuj

Takero rumak ma rację, po co inni go nachodzą PO FAKCIE jak już go ukarałeś. Jakby mnie tak inni zaczepiali tez nie dał bym sobie pluć w twarz. A ty?

Ale rumak już nic więcej na ten temat nie pisz, bo dostaniesz i 3 warna.

quake rure BR mozesz kupić łatwo na necie, polink.com.pl najbardziej polecany.
                  Troche małą budę dałeś dla tego głośnika 66L to ja mam dla 25/80 i gra szybko i bez zamuły. 30stka poradzi sobie z 85L na miękko. Jeżeli odczuwasz mało basu, ale to musisz cała budę wywalić :P

Skomentuj

El_liero, zaraz to Ty warna dostaniesz bo jesteś kolejną osobą która ciągnie ten bezsensowny offtopic.
                    Zamieszczone przez El_liero
                    po co inni go nachodzą PO FAKCIE jak już go ukarałeś.
                    Jeśli nie zauważyłeś to nie było po, ale przed ów faktem. Vipera zbulwersowało to co napisał rumak_2006 i słusznie, a następnie wyraził swoje zdanie.
                    Ostatnio zmieniony przez takero 2008-04-18, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
                    Zamieszczone przez Viper
                    Wysłany: 2008-04-18, 23:04
                    Od teraz każdy kto choć wspomni o ww temacie dostanie warna.
                    EOT

Skomentuj

quake czemu tak małą obudowę wybrałeś?

Skomentuj

nie wiem, tyle mi wyszlo w winsd

zreszta nie chcialem pralki z tego robic ; ]

Skomentuj

Czaruję...
                        X