Okleine lakierowałem 1 cienutka warstwa lakierum bezbarwnego w sprayu i jest ok.... Wiem ze sie kurczy jak sie jezdzi goracym zelaskiem a ono ma byc "ledwo ciepłe" zeby klej dobrze przysechł
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Poczatek zabawy z DIY sub na gdn 30/120/1
Collapse
X
-
pizdzik, bzdury gadasz :) ten klej pod okleina nigdy do konca nie wyschnie, jak juz to sie utleni jak go zostawisz bez warstwy ochronnej :) a cieniutka warstwa lakieru co najwyzej moze popsuc caly efekt bo po kilku miesiacach zacznie odlazic - zalezy jeszcze na jakie warunki bedzie wystawiony
Skomentuj
-
UWAGI MODERATORAZamieszczone przez rumak_2006A prosił Cie ktoś o zdanie???Opinie zostaw dla siebie i uważaj na słowa.Znalazł sie świętyZamieszczone przez rumak_2006Mnie to nie obchodzi ile on jest na tym forum dla mnie moze być nawet 10lat, nierozumiem po co sie wtrąca skoro moder już zareagował??A z taką gadką to on moze do swoich starych a nie do mnie :twisted:
Skomentuj
-
Takero rumak ma rację, po co inni go nachodzą PO FAKCIE jak już go ukarałeś. Jakby mnie tak inni zaczepiali tez nie dał bym sobie pluć w twarz. A ty?
Ale rumak już nic więcej na ten temat nie pisz, bo dostaniesz i 3 warna.
quake rure BR mozesz kupić łatwo na necie, polink.com.pl najbardziej polecany.
Troche małą budę dałeś dla tego głośnika 66L to ja mam dla 25/80 i gra szybko i bez zamuły. 30stka poradzi sobie z 85L na miękko. Jeżeli odczuwasz mało basu, ale to musisz cała budę wywalić :P
Skomentuj
-
El_liero, zaraz to Ty warna dostaniesz bo jesteś kolejną osobą która ciągnie ten bezsensowny offtopic.
Zamieszczone przez El_lieropo co inni go nachodzą PO FAKCIE jak już go ukarałeś.
Ostatnio zmieniony przez takero 2008-04-18, 23:07, w całości zmieniany 1 razZamieszczone przez ViperWysłany: 2008-04-18, 23:04
EOT
Skomentuj
Skomentuj