Subwooferek mial byc aktywny, niewielki, do pokoju ok 12m2, z wykopem glownie do muzyki, robiony dla kumpla pod jego gusta i preferencje
Jemu sie podoba wiec cel osiagniety!
Glosnik:
STX GDN-22-140-8-SCX
http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/97
Budowa:
obudowa ok 25-28litrow (gdyz nie wiem ile zajmuje elektronika), tunel HP68x220.
z deskami ciekawa historia.. :)
Mialo byc mdf 22front, reszta 16.. jednak bardzo fajni panowie ktorzy docinali mi deski ciekawym sposobem cieli sobie je jak chcieli i do tego roznych grubosci... pech chcial ze sam desek nie odbieralem i przez weekend bylo zamkniete wiec nie reklamowalem tylko wolalem zrobic bude przez weekend. front gora dol 22, boki 19, tyl 16 hehe tak zostalo:)
Wszystko ladnie wyszpachlowane, podfrezowane gdzie trzeba i wyszlifowane.
Wykonczenie to okleina tak jak chcial kumpel. Szkoda ze sloje nie sa wzdloz przedniej scianki, ale niestety nie dostalem takiego szerokiego kawalka aby starczylo na 3scianki(przod i boczne a miedzy nimi zaokraglenie).
Na razie odsluchu nic nie moge powiedziec na razie bo musze poczekac na elektronike od Irka:)
nazwa v2
oznacz 2subek ktory zostal oficjalnie na forum przedstawiony:) jednak subwooferkow juz troche zrobilem..
Bardzo chce podziekowac Irkowi za pomiary i sprzecik.
Prosilbym o przeczytanie najpierw tego co napisalem, bo jest kilka wpadek niezaleznych ode mnie i po uwzglednieniu opisu o komentarze..
fotki:

charakterystyka od Irka:

Jemu sie podoba wiec cel osiagniety!
Glosnik:
STX GDN-22-140-8-SCX
http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/97
Budowa:
obudowa ok 25-28litrow (gdyz nie wiem ile zajmuje elektronika), tunel HP68x220.
z deskami ciekawa historia.. :)
Mialo byc mdf 22front, reszta 16.. jednak bardzo fajni panowie ktorzy docinali mi deski ciekawym sposobem cieli sobie je jak chcieli i do tego roznych grubosci... pech chcial ze sam desek nie odbieralem i przez weekend bylo zamkniete wiec nie reklamowalem tylko wolalem zrobic bude przez weekend. front gora dol 22, boki 19, tyl 16 hehe tak zostalo:)
Wszystko ladnie wyszpachlowane, podfrezowane gdzie trzeba i wyszlifowane.
Wykonczenie to okleina tak jak chcial kumpel. Szkoda ze sloje nie sa wzdloz przedniej scianki, ale niestety nie dostalem takiego szerokiego kawalka aby starczylo na 3scianki(przod i boczne a miedzy nimi zaokraglenie).
Na razie odsluchu nic nie moge powiedziec na razie bo musze poczekac na elektronike od Irka:)
nazwa v2

Bardzo chce podziekowac Irkowi za pomiary i sprzecik.
Prosilbym o przeczytanie najpierw tego co napisalem, bo jest kilka wpadek niezaleznych ode mnie i po uwzglednieniu opisu o komentarze..
fotki:

charakterystyka od Irka:

Skomentuj