Witam.
Chciałem przedstawić wam mój sprzęt nagłaśniający który używam w domu oraz na nie których imprezkach.Proszę brać pod uwagę że mam 15 lat i nie mam dużo kasy.Sprzęt budowałem samemu z pomocą młodszego kuzyna w wieku 11 lat.
Góry zbudowane są na głośnikach Tonsil.Skrzynia pod 20/40 ma 20 L oraz
w innej komorze jest gdm w kubeczku.Jak dla mnie góry grają bardzo dobrze.
- TONSIL 20/40 2 szt. 58 zł
- TONSIL 12/60 2 szt. 45 zł
- WESTRA PH-5 2 szt. 34 zł
- Zwrotnica VISATON 37 2 szt.37 zł
- Koc -dostałem
- Klej - 13zł
- Wkręty 10zł
- Gąbka wytłumiająca -miałem
- Silikon 10 zł
Basy zbudowane są na głośnikach TONSIL.Po budowie górek miałem okazje kupić 2 głośniki tonsil więc kupiłem i zbudowałem na nich basy skrzyni ma 64 L oraz 2 BR szer.5,1 cm i długości 7 cm niestety w drugim jeszcze nie mam.Z basów także zadowolony spełniają swoje wymagania.
- TONSIL 30/60 2 szt. 40 zł
- Wkręty 10 zł
- Klej,Silikon,Gąbka - Miałem
Odsłuch powstał z resztek jakie miałem mianowicie na głośniku Tonsil 20/40 który miałem oraz 4 gwizdków które leżały w pywnicy.Zwrotnica jest z starych głośników unitra.
PS.Proszę mieć na uwadze że mam 15 lat i po raz pierwszy zrobiłem kolumny.
OTO zdjęcia proszę o ocenę.
Chciałem przedstawić wam mój sprzęt nagłaśniający który używam w domu oraz na nie których imprezkach.Proszę brać pod uwagę że mam 15 lat i nie mam dużo kasy.Sprzęt budowałem samemu z pomocą młodszego kuzyna w wieku 11 lat.
Góry zbudowane są na głośnikach Tonsil.Skrzynia pod 20/40 ma 20 L oraz
w innej komorze jest gdm w kubeczku.Jak dla mnie góry grają bardzo dobrze.
- TONSIL 20/40 2 szt. 58 zł
- TONSIL 12/60 2 szt. 45 zł
- WESTRA PH-5 2 szt. 34 zł
- Zwrotnica VISATON 37 2 szt.37 zł
- Koc -dostałem
- Klej - 13zł
- Wkręty 10zł
- Gąbka wytłumiająca -miałem
- Silikon 10 zł
Basy zbudowane są na głośnikach TONSIL.Po budowie górek miałem okazje kupić 2 głośniki tonsil więc kupiłem i zbudowałem na nich basy skrzyni ma 64 L oraz 2 BR szer.5,1 cm i długości 7 cm niestety w drugim jeszcze nie mam.Z basów także zadowolony spełniają swoje wymagania.
- TONSIL 30/60 2 szt. 40 zł
- Wkręty 10 zł
- Klej,Silikon,Gąbka - Miałem
Odsłuch powstał z resztek jakie miałem mianowicie na głośniku Tonsil 20/40 który miałem oraz 4 gwizdków które leżały w pywnicy.Zwrotnica jest z starych głośników unitra.
PS.Proszę mieć na uwadze że mam 15 lat i po raz pierwszy zrobiłem kolumny.
OTO zdjęcia proszę o ocenę.

Skomentuj