Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podłogówki Sateo

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawel S. każdy jakos zaczynał ale można rzec ze te konstrukcje byly bardzo ale to bardzo budzetowe :wink: Może załuzmy temat na o woskowaniu, jak sie to robi itp itd :wink: Tez mnie interesuje czy jest to twałe i jaki daje połysk, czy lepszy niz lakier o wysokim połysku :?: Czy dlugo schnie, czy mozna stosowac tez go na konstrukcje lakierowane :?: :wink:

[ Dodano: 2008-10-31, 23:11 ]
    P.S. Lakierowane w sensie malowane czarnym lakierem lub farbą...sorka za gafe :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez audio-technik
      Może załuzmy temat na o woskowaniu, jak sie to robi itp itd :wink: Tez mnie interesuje czy jest to twałe i jaki daje połysk, czy lepszy niz lakier o wysokim połysku :?: Czy dlugo schnie, czy mozna stosowac tez go na konstrukcje lakierowane :?:
      Moje monitory stoja juz prawie rok i nic z fornirem sie nie dzieje,oprocz tego ze wosk po tych paru miesiacach "wyparowuje",ale nieznacznie. Trzeba co pare miesiecy nakladac nowa warstwe. A czy to jest trwale? napewno nie jak lakier ale efekt wizualny jest wysmienity,zwlaszcza przy takich typach forniru jak orzech (wyglada jak stary mebelek) :smile:

Skomentuj

wizualnie kolumny piękne , ja również zamierzam woskować zobaczymy co z tego wyjdzie , ale do woskowania jeszcze daleko :razz: co do kosztów to sporo pieniędzy , no ale jak sie chce mieć wysoką klase to trzeba zapłacić :wink:
        co do niskotonowych z boku , nie dudni Ci to? bo widze że ustawione przy ścianie , ciśnienie pewnie niezłe :lol:
        pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemysl
          co do niskotonowych z boku , nie dudni Ci to? bo widze że ustawione przy ścianie , ciśnienie pewnie niezłe :lol:
          Nie nic nie dudni, a ciśnienie jest niezłe szczegolnie przy testach THX i innych testach subów :wink:

[ Dodano: 2008-11-07, 19:03 ]
          Kilka fotek po drugim woskowaniu i w naturalnym świetle :

Skomentuj

wygląda przepięknie , gratulacje :wink: ja również zamierzam woskować , tylko wezmę chyba orzech amerykański :smile: wie ktoś jak z jego obróbką :?:

Skomentuj

Ja miałem orzech, ale chyba europejski (nie jestem pewien), gr. 0,9mm. Bardzo dobry w obróbce, nie strzępi się i bardzo dobrze się kładzie.

Skomentuj

Czaruję...
              X