Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Kolumny 2-drożne] Monitory by Darek51085 :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

fajne te projekty :wink:

Skomentuj

Dobrze że zrobiłeś coś czego inni nie zrobili ! lakier matowy ?

Skomentuj

Cudny spokojnie napewno tak szybko mam nadzieję mi się nie znudzą . Lakier oczywiście jest połysk :/, nie było półmatu, ale nie jest źle :).

Skomentuj

Niewiarygoodne, w sumie dawno nie było takich monitorów, że coś z nieczego.

Jak zobaczyłem pierwsze zdjecie, bez przewijania strony, myślałem że to są jakieś budy do testów, przwijam dalej a tu z tego powstały monitory.

Jeżeli podoba ci się sposób grania sprzętu, to gratuluję udanej konstrukcji

Skomentuj

Te monitory to jest przykład dla tych, co kupują drogi MDF :P Da się zrobić wszystko z niczego

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
              Te monitory to jest przykład dla tych, co kupują drogi MDF :P Da się zrobić wszystko z niczego
              Da się, da, ale to nie zmienia faktu że MDF jest łatwiejszy w obróbce i trwalszy niż płyta wiórowa. Ogólnie jest bardziej przyjazny dla DIY-owca, co nie zmienia faktu że jest droższy i trudniej dostępny.

Skomentuj

gorzej jak trzeba trochę pofrezowac :razz:

Skomentuj

Widzę tam na jednej fotce bodajże centralny :) Jest juz gotowy ?? Pokaż fotki :P

Skomentuj

Niestety jeszcze nie gotowy, dopiero wczoraj zacząłem na niego kłaść fornir :/, może za 2 tygodnie będzie gotowy, ponieważ od poniedziałku do soboty jestem w Krakowie w pracy, i do domu zjeżdżam tylko na weekendy, dlatego tak długo trwają prace nad kolumnami. Jak skończę to oczywiście dodam zdjęcia :). Pozdrawiam

Skomentuj

hej

chce zrobic takie monitorki jak TY!!!!
                      I podaj mi jaka jest grubość tej płyty z jakiej zrobiłes jaki jest długosci bass reflex!!!!
                      opisz mi poprostu co i jak zrobiłeś!!!!
                      pozdrawiam !!!

[ Komentarz dodany przez: takero: 2008-12-04, 10:06 ]
                      Czy naprawdę takie nagromadzenie wykrzykników jest aż tak niezbedne ? ;]
                      takero

Skomentuj

Central 2xTVM ARN150+SC10N

Witam!!!

Jako że prawie ukończyłem Centrala więc go również zamieszczam tak jak już wcześniej obiecałem. Zostały do pomalowania tylko śrubki. Pozdrawiam

Skomentuj

mam takie nietypowe pytanko... gdzie TV? :mrgreen:

Skomentuj

Central MIODZIO :) Ja wkoncu w Nowym Roku pokaże wam mojego Centrala co prawda teżna TVMach ale projekt ukończony :) Ale to w nowym ROKU 2009 Pozdrawiam

Skomentuj

Central większy od frontów. Z takim czymś się jeszcze nie spotkałem :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                                Central większy od frontów. Z takim czymś się jeszcze nie spotkałem :grin:

Po czym twierdzisz że central jest większy od frontów??? Z tego co się orientuję to jeszcze nie zacząłem budować frontów :P. Jakbyś czytał temat, a nie pisał bezmyślnie żeby tylko nabić posta to byś wiedział że to jeszcze nie koniec. Pozdrawiam

P.S Pokaż mi centrala na dwóch niskośredniotonowych tej samej wielkości co w monitorach żeby był mniejszy :)

Skomentuj

Darek51085, ma już tyle postów na koncie, że nie muszę ich dodatkowo nabijać.

Myślałem, że te monitorki chcesz dać na front.

Skomentuj

Czaruję...
                                  X