fajne te projekty :wink:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Kolumny 2-drożne] Monitory by Darek51085 :D
Collapse
X
-
Niewiarygoodne, w sumie dawno nie było takich monitorów, że coś z nieczego.
Jak zobaczyłem pierwsze zdjecie, bez przewijania strony, myślałem że to są jakieś budy do testów, przwijam dalej a tu z tego powstały monitory.
Jeżeli podoba ci się sposób grania sprzętu, to gratuluję udanej konstrukcji
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Te monitory to jest przykład dla tych, co kupują drogi MDF :P Da się zrobić wszystko z niczego
Skomentuj
-
Niestety jeszcze nie gotowy, dopiero wczoraj zacząłem na niego kłaść fornir :/, może za 2 tygodnie będzie gotowy, ponieważ od poniedziałku do soboty jestem w Krakowie w pracy, i do domu zjeżdżam tylko na weekendy, dlatego tak długo trwają prace nad kolumnami. Jak skończę to oczywiście dodam zdjęcia :). Pozdrawiam
Skomentuj
-
hej
chce zrobic takie monitorki jak TY!!!!
I podaj mi jaka jest grubość tej płyty z jakiej zrobiłes jaki jest długosci bass reflex!!!!
opisz mi poprostu co i jak zrobiłeś!!!!
pozdrawiam !!!
[ Komentarz dodany przez: takero: 2008-12-04, 10:06 ]
Czy naprawdę takie nagromadzenie wykrzykników jest aż tak niezbedne ? ;]
takero
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bart210Central większy od frontów. Z takim czymś się jeszcze nie spotkałem :grin:
Po czym twierdzisz że central jest większy od frontów??? Z tego co się orientuję to jeszcze nie zacząłem budować frontów :P. Jakbyś czytał temat, a nie pisał bezmyślnie żeby tylko nabić posta to byś wiedział że to jeszcze nie koniec. Pozdrawiam
P.S Pokaż mi centrala na dwóch niskośredniotonowych tej samej wielkości co w monitorach żeby był mniejszy :)
Skomentuj
Skomentuj