Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Kolumny 2-drożne] Kolumny Tomasza (GDN-14-100-8-SCX + GDWK

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S.
    Bartuś, pelna dokumentacje zdjeciowa masz tutaj http://rapidshare.com/files/148419538/ARN___PJ.exe.html
    wymiary itp tutaj http://rapidshare.com/files/15005779...N_150___PJ.PDF

niestety ciagle brak czasu na pelny opis budowy kolumn :|

okejj ; ) dzieki, tylko zastanawia mnie jak niby do choinki obciąć kawałek "tweetera" ?? !! :)

Skomentuj

sciagnij zdejcia to zobaczysz. nozyk + kombinerki :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        sciagnij zdejcia to zobaczysz. nozyk + kombinerki :P
        Tak wiem ! Ale nie wyobrazam sobie jak mam to zrobić nożykiem, czy to jest taki sam materiał jak np: w morelu mdt29 ?? xD oke dam rade

pozdrawiam :)

Skomentuj

Jaki to fornir? Bardzo dobrze wygląda.
          Ile okleiny wychodzi na takie monitorki?
          Pytam ponieważ również zabieram się do tej samej konstrukcji.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomasz6662
            i spotkała mnie kara, syn właśnie wcisnął mi kopułkę od głośnika niskotonowego (dość mocno) czy jest na jej wyciągnięcie jakiś sposób czy pozostaje kupić nowy głośnik? to się kur..... nacieszyłem
            No właśnie...
            Zrobiłem sobie takie głośniczki, żona przestawiła kolumnę na podłogę i córeczka "pobawiła" się niskotonowym. Mam tak samo jak Ty.
            Ale grają dość przyjemnie ciepło, mimo że takie budżetowe... Nie syczą, basu tak w sam raz dla mnie, a i średnich nie brakuje. Więcej napiszę jak się osłucham z nimi i porównam do kolumn znajomych.

Skomentuj

zawsze można kopułką wyciąć i wkleić nową :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                zawsze można kopułką wyciąć i wkleić nową :P
                No trochę się obawiam tego sam robić. Ponieważ ma być z tego kino i będę jechał do stx-a po resztę głośników zapytam czy mi nie naprawią ?

Skomentuj

Zamieszczone przez kuki
                  Zamieszczone przez tomasz6662
                  i spotkała mnie kara, syn właśnie wcisnął mi kopułkę od głośnika niskotonowego (dość mocno) czy jest na jej wyciągnięcie jakiś sposób czy pozostaje kupić nowy głośnik? to się kur..... nacieszyłem
                  No właśnie...
                  Zrobiłem sobie takie głośniczki, żona przestawiła kolumnę na podłogę i córeczka "pobawiła" się niskotonowym. Mam tak samo jak Ty.
                  Ale grają dość przyjemnie ciepło, mimo że takie budżetowe... Nie syczą, basu tak w sam raz dla mnie, a i średnich nie brakuje. Więcej napiszę jak się osłucham z nimi i porównam do kolumn znajomych.
                  Ja do wgniecenia przywykłem i już mi to tak nie przeszkadza, też myślę, że są dość muzykalne ale mimo to zaczynam myśleć o czymś nowym (tym razem z większym budżetem tak do 1000zł.), starczy tej bezczynności :)

pozdrawiam
                  tomasz

Skomentuj

tomasz6662, a moze coś takiego cie zainteresuje do 1000zloty ?? http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8699

Skomentuj

TooShotr, jakim cudem do 1000zł chcesz zrobić takie kolumny? same m18wh to 550zł!

Skomentuj

popytac , odkupic...

Skomentuj

Zawsze można trochę dołożyć do projektu i wtedy będzie ok. Ja tam nigdy urzetu nie ustalam z góry zawsze mierze trochę wyżej i powiem ze całkiem na tym dobrze wychodzę??

Skomentuj

Zamieszczone przez kuki
                            będę jechał do stx-a po resztę głośników zapytam czy mi nie naprawią ?
                            oczywiscie ze naprawia
                            Zamieszczone przez csbiczek
                            TooShotr, jakim cudem do 1000zł chcesz zrobić takie kolumny? same m18wh to 550zł!
                            mozna uzywki odkupic od michala k :P

Skomentuj

Czaruję...
                            X