Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Kolumny 2-drożne] Peerless HDS 180 + Vifa XT25 by Paweł S.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale ktos dal D... z tymi zdjeciami, az mi sie nie chce ponownie wchodzić w ten temat.
    Zjedzcie sobie na dol i sprobujcie przczytac ostatnią wypowiedz i zobaczcie jak obraz co chwile skacze i pprzesuwa się bo laduje sie grafika....eh

Skomentuj

dokładnie, ale jak grochem o ścianę .... i nadal brak kosztów, więc temat jest niezgodny z regulaminem

2. Opis (nie linkujemy do opisu - wątki z linkiem do opisu zostaną usunięte):

- wstęp
      - głośniki
      - obudowa
      - wrażenia
      - koszty
      Pisz zgodnie z zasadami ortografii, używaj znaków interpunkcyjnych.

3. Zdjęcia:

Najlepiej w rozdzielczości do 640x480 i objętości do 70-80kB. Ilość: 1-10szt.
      ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck
        Ale ktos dal D... z tymi zdjeciami, az mi sie nie chce ponownie wchodzić w ten temat.
        Zjedzcie sobie na dol i sprobujcie przczytac ostatnią wypowiedz i zobaczcie jak obraz co chwile skacze i pprzesuwa się bo laduje sie grafika....eh
        Jest to wkurzające, ale zawsze można zatrzymać ładowanie się zdjęć. Teraz więcej mamy o denerwujących zdjęciach niż o kolumnach :neutral:

Nie widziałem wzmocnień w środku..., czyżby nie było? Ja w moich mam bardzo dużo wzmocnień, ale wytłumienia jeszcze nie mam, ale planuje kupić.

Skomentuj

1. Na twoim miejscu na dzień dzisiejszy zainwetował bym w pożądne CD a 66-tkę zostawił w spokoju, choć nie imponuje "mocą".
          2. Dobre przetworniki, estetycznie wykonane, jednak fronty skajowe coraz mniej mi sie podobają.
          3. Pawłowi pogratulować roboty, a Tobie dobrego sprzętu (po za CD :razz: )

P.s.
          Pomyśl przynajmniej nad zakupem CD philipsa. Jest to sprzęt, do którego bez problemu dokupisz części. Przez znawców tematu uważana za jedną z lepszych marek. Ich "napędy" są stosowane przez wielu producentów odtwarzaczy.
          TDA1541A i napędy CDM1/2/4 są bardzo dobre. Są zapaleńcy, którzy taki sprzęcik modyfikują (upgrady) uzyskując nieprzeciętny dźwięk (porównywalny do dużo droższych cd). No i do 200zł można kupić na prawdę coś interesującego. :wink:

Skomentuj

Przemo dziękuję za rade, ale nie wiem czy tak szybko przejdę na CD, gdyż nie jest to dla mnie za praktyczne, ponieważ muzyki głównie słucham przebywając na kompie i lubię często zmieniać utwory, a z odtwarzaczem nie było by takie już praktyczne chociaż zapewne walory akustyczne przemawiają za tą metodą. Przetworniki wybrałem bo rozmowie z Tobą właśnie więc jeszcze raz dziękuję. Skaja już się pewnie nudzi na forum bo się spopularyzowała, ale naparwdę w rzeczywistości wygląda naparwdę imponująco.

Skomentuj

Fajnie,bardzo ładne ładnie itp trochę nie mój kolor ale o gustach się nie dyskutuje.

2 pytania do Pawła S:

Powiedz mi jak można zrobić proste kolumny bez szpar nie używając ścisków lub wkrętów? Chyba że nie ma ich na fotkach.

Jakiego lakieru użyłeś, ile warstw, szlifowanie itp opisz w paru słowach.
              Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
              Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                Ponieważ autor tego tematu nie chce współpracować i nie ma ochoty przerobić linków na miniaturki, albo chociaż zostawić najważniejsze/najciekawsze zdjęcia, to temat zamykam.

Skomentuj

zrobilem sobie pare dni wolnego i nawet nie zdazylem sie wypowiedziec...

KIVLOV, wyslalem tobie wszystkie zdjecia na pamiatke. nie musiales wszystkich ladowac do tematu tylko te najwanizjesze...
                  gdybys u mnie nie byl i gdybysmy o tym nie rozmawiali to bym wogole nic nie zrozumial z twojej wypowiedzi - chyba nadal pod wrazeniem byles i nie pomyslales co piszesz :P

moja propozyjca taka - tematr laduje w koszu a ty zakladasz nowy juz z pozadnym opisem i poprawnymi fotkami - OK?

daj max 4-5 fotek w pelnym rozmiarze (ale nie wiecej jak 800x600) a reszte miniaturek. mimo ze wolnego lacza nie mam ale i tak czasami nawet niechce ogladac kazdej fotki...

Skomentuj

Czaruję...
                  X