Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Subwoofer] Subwoofer aktywny by kozik666 BSW-124 II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kozik666
    Nie podoba mi się radiator ale przynajmniej dobrze odprowadza ciepło
    piękny sub jeśli nie podoba ci się radiator to też można go wypolerować tylko polecał bym do tego celu pastę auto sol albo auto max nie gąbke na wiertarke tylko filc stożkowy a reszta tak samo jak w polerowaniu lakieru

Skomentuj

Zamieszczone przez jasiufliper
      jeśli nie podoba ci się radiator to też można go wypolerować
      Podobanie sie to kwestia gustu, a polerowac nie nalezy bo wtedy radiator ma gorsze wlasnosci oddawania ciepla popzrez radiacje - najlepije czarny matowy a najgorzej jasny połysk...

Skomentuj

Noooo zacnie :mrgreen: Piękny i dobry subik, nic dodać nic ujać!

Mam kilka pytań co do wykończenia.
        Czy stosowałeś jakiś wypełniacz porow?? Czy lakier nitro nie zżerał Ci wałeczków ;p ?? Mógł bys pokazać jakieś zdjecia efektu końcowego z bliska (bardzo blsika, najlepiej jakieś makro)?? Czy uzyskałeś dokładny efekt lustra, szklanej gładkiej powierzchni, czy moze pod palcami czuć jeszcze fakture drewna??

Skomentuj

No suuuper :wink: chociaż ja bym całego BSW nie malował, tak ciemno teraz :razz: ale to już według gustu :mrgreen: Reszta mi się bardzo podoba, tylko pozazdrościć :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
            Czy stosowałeś jakiś wypełniacz porow??
            nie stosowałem wypełniacza tylko sam lakier,
            Czy lakier nitro nie zżerał Ci wałeczków ;p ??
            miałem polski wałeczek to szybko się rozwalił ale później malowałem jakimś czeskim :mrgreen: i nic z nim nie było ,różnie to bywa zależy jaki wałek hehe
            )?? Czy uzyskałeś dokładny efekt lustra, szklanej gładkiej powierzchni, czy moze pod palcami czuć jeszcze fakturę drewna??
            Nie czuć faktury drewna powierzchnia jest gładka ale zawsze mogło by być lepiej szczególnie jeśli malowało by się pneumatycznie

Dodam fotkę przedniego narożnika (zaokrąglonego)

Skomentuj

Napisze tyle ze wyszło Ci to bardzo ładnie i musiałeś dużo serca w to włożyc

Skomentuj

gdzie kupiłeś ten fornir? subik boooomba;D życzę sobie takich ładnych konstrukcji

Skomentuj

Kupiłem od firmy www.cdo.net.pl Tyle ze za posrednictwem allegro .

Skomentuj

Można jeszcze raz prosić o upload tych plików, poprzednim sie juz limit wyczerpał.. :(
                    Będę wdzięczny.

Skomentuj

Zamieszczone przez petex
                      Można jeszcze raz prosić o upload tych plików, poprzednim sie juz limit wyczerpał.. :(
                      Będę wdzięczny.
                      przyłączam się do prośby a , jaki wymiar jest suba ?

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                        Zamieszczone przez petex
                        Będę wdzięczny.
                        przyłączam się do prośby a , jaki wymiar jest suba ?

również się przyłączam do prośby. lepiej późno niż wcale;p

Skomentuj

Czaruję...
                        X