Efekt wizualny ciekawy, wykonanie jak na pierwsze diy, wyjątkowo udane. Z czego zrobiłeś maskownice, bo sprawiają wrażenie mało przeźroczystych akustycznie. W następnej konstrukcji z lepszymi przetwornikami zlicuj głośniki ze ścianką frontową (unikniesz tzw. dyfrakcji fal dźwiękowych na krawędziach otworów).
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Kolumny 3-drożne] na tonsilach + standy
Collapse
X
-
Stolarka i efekt retro świetne. Jak na początku śmignęły mi fotografie, przeleciała mi myśl, że odpaliłem inny temat, z konstrukcją na accutonach. :lol:
A tu kiepskie tonsile i jakieś otwory stratne. Potencjał posiadasz. Lepiej kopiuj jakieś sprawdzone konstrukcje nie zdając się na pomoc panów ze sklepu audio. :wink:
Skomentuj
-
Wyglad calkiem ciekawy, pasuje do pokoju, wykonanie dobre, glosniki za darmo to czemu nie, mysle ze na allegro sie ktos napewno skusi a kasa bedzie na nowa konstrukcje.
proponuje dopisac pogrubionymi literami ze glosnikow nie kupowales a juz miales bo jak widac nie czytaja ludzie tematu a wala odrazu...
Skomentuj
-
Hmm, pięknie wyglądają-bo w końcu jakaś innowacja-zapewne jednak trochę im brakuje do porządnego brzmienia. Jeśli zastosowałbyś lepsze przetworniki i prawdziwą zwrotnicę, byłyby bardziej pochlebne opinie. Odgrzebałem temat, ponieważ przeglądam po kolei konstrukcje w poszukiwaniu inspiracji. Jak dla mnie wygląd 9/10. Podziwiam i gratuluje fajnego pomysłu. Pozdrawiam.
Skomentuj
Skomentuj