Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Kolumny 2-drożne] odnowa arn150+sc10n

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[Kolumny 2-drożne] odnowa arn150+sc10n

Witam
    Nie będe sie rozpisywał na temat głośniczków bo wszyscy je chyba znaja;p.
    kolumny zbudowałem dwa lata temu ale paczki mi si enie podobały wiec w tamte wakacje wykonałem te może uda sie je sprzedać.

Płyty docinane w castoramie buda ma 18L wytłumiona w srodku, nie posiada jeszcze br bo jakos nie chciało mi sie jeszcze ich montować...
    Co do dźwieku to wiadomo, dla mnie są wystarczajace jedynie jak by udało sie je sprzedac to pokusze sie o cos nowego;p

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...31c75cc02.html

ciekawe rozwiazanie sciecia na froncie:) jednak z profilu troszke za glebokie wydaje mi sie dostawienie "plecow". ale wizualnie niczego sobie, gratuluje :smile:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
      ciekawe rozwiazanie sciecia na froncie:) jednak z profilu troszke za glebokie wydaje mi sie dostawienie "plecow". ale wizualnie niczego sobie, gratuluje :smile:
      dolphin123
      no są głębokie maja 30cm ale oczywiscie jest wklejona płyta ktora daje to 18 l;p
      Przepraszam ogólnie, że nie opisywałem tej konstrukcji, ale jets ona juz mysle na tyle oklepane,że nie trzeba wiecej pisać...
      Teraz zbieram pieniążki i wiedze na budowe subwoofera na xls lub xxls+mb
      Zapomniałem napisac wszystko napedza denon 1707

Skomentuj

nono ciekawie to wyglada ;D wkoncu jakies inne ksztalty a nie oklepane klocki

Skomentuj

Az sie prosi o frezy...

Skomentuj

ooo, miodne :) Podobają mi się, nawet bardzo :)

Frezy by się przydały .. Skoro nie masz frezarki, jak robiłeś wszelkie ścięcia?

Skomentuj

Frezy by się przydały .. Skoro nie masz frezarki, jak robiłeś wszelkie ścięcia?[/quote]

Ścięcia robiłem u znajomego na stolarni chciałem zrobić frezy i to bardzo on powiedizał mi że nei jest w stanie tego zrobic co mnei zdziwioło że stolarz nei ma takiej mozliwosci...

Skomentuj

nie posiada jeszcze br bo jakos nie chciało mi sie jeszcze ich montować
                Wypadaloby go zamontowac

Zamieszczone przez slipknot1989
                nono ciekawie to wyglada ;D wkoncu jakies inne ksztalty a nie oklepane klocki
                Ja tam wole oklepane klocki, ale o gustach sie nie dyskutuje Ogolnie jestem na tak, bardzo ladny fornir, fajne podstawki i widac ze starannie je zrobiles.

Na kazdym zdjeciu (nie czepiac sie, skrot myslowy:P) kolumny wygladaja inaczej, jakby to byl lakier kameleon

Skomentuj

Co dałeś pomiędzy podstawkę a kolumnę ?

Skomentuj

Na kazdym zdjeciu (nie czepiac sie, skrot myslowy:P) kolumny wygladaja inaczej, jakby to byl lakier kameleon [/quote]

Dziekuje za komentarze
                    wiem wiem ale zdjecia orbione na szybko raz z lampa raz bez i tak powychodziło... kolumny malowane pistoletem u stolarza

[ Dodano: 2009-05-07, 21:33 ]
                    Zamieszczone przez Rfck
                    Co dałeś pomiędzy podstawkę a kolumnę ?
                    plyte wiórową ofornirowalem na bokach a potem przykreciłem do kolumn i podstawek. Zastanawiam sie nad zmiana tych podstawek na cokoły z granitu ale to tez wydatek rzedu 200zł... niestety

[ Dodano: 2009-05-07, 21:34 ]
                    Zamieszczone przez cudny90
                    grabki91, jesteś z Balina, koło Chrzanowa?? Wiesz gdzie Zagórze? Całkiem niedaleko :)
                    Tak dokładnie z tąd

Skomentuj

design oryginalny. nie przypadly mi te glebokie "plecy" ale reszta jest OK
                      gdyby te odstajace plecy byly mniejsze to byloby super.
                      od fronty dodac frezy i mamy ladne kolumny

to ujecie mi sie podoba

Zamieszczone przez grabki91
                      zanim wydasz taka kase to proponuje posluchac tego suba - mi np kompletnie sie nie spodobal...

Skomentuj

zanim wydasz taka kase to proponuje posluchac tego suba - mi np kompletnie sie nie spodobal...[/quote]

Hmm no własnie jest duzo zdan na temat tej serii. gdzie mozna go posłuchać?

Dzieki za komentarze

Skomentuj

jedynie jak by udało sie je sprzedac to pokusze sie o cos nowego;p
                          A ile byś za nie chciał?

Skomentuj

Zamieszczone przez rodger83
                            jedynie jak by udało sie je sprzedac to pokusze sie o cos nowego;p
                            A ile byś za nie chciał?
                            dokładnie to musiał bym policzycz ile za wszytsko powychodizło ale napewno nie mniej niż 700zl

Skomentuj

dokładnie to musiał bym policzycz ile za wszytsko powychodizło ale napewno nie mniej niż 700zl
                              to żart jakiś? :)

Skomentuj

to ja za mój 3way chcę tyle, no może ciut więcej :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
                                  to żart jakiś? :)
                                  Głośniki arn 150zł z przesyłka
                                  SC10n 150zł
                                  wrotnica 100
                                  fornir 150
                                  do tego malowanie kleje docinanie plyt kolce terminale br itp... Wiec 700zł spokojnie one wyszły Wiec??

Skomentuj

a Paweł swoje z D27 za 450zł sprzedaje ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                      a Paweł swoje z D27 za 450zł sprzedaje ;]
                                      To za ile moglbym je sprzedac twoim zdaniem

Skomentuj

grabki91, naprawdę chcesz wiedzieć ?
                                        A tak serio - to zależy ile ktoś da, plus jest taki żę nie są to zwykłe skrzynki i wygladają naprawdę ładnie i dość niekonwencjonalnie :)
                                        Minus to przetworniki...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X