Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Kolumny 3-drożne] "TheStament" by D.P.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumienki fajne ale nie mój gust.

KIVLOV jak posłuchasz tych kolumienek to proszę zdaj relację na forum, bo też ostatnimi czasy chodzi mi po głowie zmiana tych HDS'ów i XT, w zasadzie to nie wiem czemu bo przecież ładnie grają, tylko trochę się drą.. preferuję bardziej delikatne granie, chyba. Pozdro

Skomentuj

c4meleon, również nie wiem dlaczego chcę zmienić kolumny. Może to chęć, mania posiadania czegoś innego?? Do Michała się wybieram i wybieram, nawet przed sekunda wróciłem z jego rejonów, ale niestety nie mam czasu, ale jak się uda go odwiedzić to podzielę się wrażeniami.
      DIGIPROCOMP, jak miałem Denoa PMA1500R to myślałem sobie super wypaśny wzmacniacz, ale jak zmieniłem go na Roksana to mówię o Denonie - SUPER PRZEREKLAMOWANY WZMACNIACZ nie wyróżniający się niczym specjalnym. Może uda Ci się kiedyś coś lepszego dorwać i tego Ci życzę.

Skomentuj

Digikomp, moglbym ich posluchac? Szkoda, ze nie porownamy z odgrodami, ktore wlasnie skonczylem, bo jutro je oddaje osobie, dla jakiej je robilem.

Skomentuj

moze takie monitorki do kompletu trzba zrobić :)

Skomentuj

Gdybym miał 5.1 tyły i sub właśnie tak by wyglądały, ale z 5.1 wyleczyłem się raz na zawsze :smile:

Skomentuj

Infected Mushroom!!!!!!

Gratuluję fajnego sprzętu i wyszukanego elektronicznego gustu! :)

Bombat! Meduzz! Avratz!

Skomentuj

Zamieszczone przez zoHa
                Infected Mushroom!!!!!!
                że niby gdzie :?:

Skomentuj

Jakie grzyby? Zainfekowane? Czym? :mrgreen:

Skomentuj

Może ZoHa był/a po grzybach jak to pisał/a :twisted:

Skomentuj

Moim zdaniem koledze zoHa chodziło o to: http://www.youtube.com/watch?v=Z6hL6fkJ1_k :P

Skomentuj

Po 1,5mc muszę Michałowi przyznać rację, Saesy zmieniły swój charakter. Mianowicie woofer złagodniał na średnim basie (to +), a średniak (dziwna sprawa) zaczął głośniej grać - zyskał na efektywności, nie wiem jak to możliwe :???: Nadal gra łagodnie, bez wybijanie poszczególnych zakresów tyle, że głośniej.

Skomentuj

DIGIPROCOMP, wystaw je metr przed to biurko to zobaczysz co potrafią seasy Szkoda, że masz XT25 na górze...

Skomentuj

Zobacz pierwsze zdjęcie na drugiej stronie. To i tak nie zmienia faktu, że gra głośniej niż grał na początku. Chyba, że to moje stare przyzwyczajenie do 2way :razz:

Skomentuj

DIGIPROCOMP, myslałem bardziej o metrze do przodu niż na boki. Ja u siebie nie zauważyłem, żeby średniak zaczął grać głośniej. Masz już finalną zwrotnice czy nadal jedziesz na tej z symulatora??

Skomentuj

Dla zainteresowanych podobną konstrukcją od francuskich przyjaciół http://www.homecinema-fr.com/forum/v...php?t=29830567

Skomentuj

DIGIPROCOMP, konstrukcja może podobna ale jeżeli tam nawet zwrotka jest to do Twojej konstukcji się nie nada...woofer to CA22 a nie CD22. Swoja drogą fajna konstrukcja, jak prace nad zwrotką?

Skomentuj

Zwrotnica do Antasia III wygląda tak:

a co do mojego zestawu i zwrotnicy to chodzi mi po głowie zestaw 2.2 z aktywnym podziałem na 150-200Hz/24dB, czekam aż flodins dopieści syma na 2parach to pomyślimy dalej :roll:

Skomentuj

Jakieś pomiary masz? Czy nadal kalkulator?

Skomentuj

Czaruję...
                                      X