Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

3 drogi na stx-ach

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

slipknot1989, tak wogole to powiedz po co Ci takie kurdupelki skoro masz już 3 drogi?

Jak coś to ja z tych dwóch wybrałbym te pierwsze monitorki, bo do tych drugich na HDS 152 to sub potrzebny, bo z nimi samymi to niskich za dużo nie bedzie raczej :roll:

Choć z drugiej strony DIY jest zaraźliwe jak jasny gwint :razz: , prawdę mówiąc mi też po głowie chodzą już jakieś monitory, miałbym na stancję. Ale najpierw trzeba skończyć 3 way i pewnie wymiana spawary (czyt. wzmaka) mnie czeka :wink:

Skomentuj

slipknot1989, amdpatryk, beka z Was... :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
        slipknot1989, amdpatryk, beka z Was...
        Anomalia jakaś :lol:

Skomentuj

amdpatryk, dolphin123, haha :razz: zacytowal przed moim editem i sie porobilo

chce zrobic cos jakosciowo dobrego :) i lepszego niz stx :P ale to kiedys kiedys jak mi sie te znudza :P albo jak bede mial wiecej kasy to zrobie jakies 2.1 z pozadnym subem. No racja.. DIY wciaga :)

Skomentuj

Witam , mam pytanie odnośnie wymiarów które podałeś dla niskotonowca w pdf jest: ,,64x23,5x20" i obliczjąc to wychodzi 30l , ale odejmujac płytę wychodzi 20l, na tej stronce było obliczne
            http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp

obudowa nie powinna być zwiększona do 30 l przy zewnetrzym ,,Outside Dimensions (Gross)"" mierzeniu ??? pozdrawiam

Skomentuj

chiuaua23, lepiej pomysl jeszcze raz nad tym co napisales bo wszystko jes OK

Skomentuj

slipknot1989, mógłbyś dokładnie opisać co wytłumiłeś czym?? tzn doczytałem że komorę średniaka watoliną a co z komorą niskotonowca?? wiem że nie należy za bardzo jej wytłumiać przy obudowie b-r a ty jak zrobiłeś ??

Skomentuj

metalcruscher ja w swoim projekcie 3way na stx, komorę GDNa wytłumiłem dosyć mocno. Na tylnej ściance mam około 4cm filcu i do sałej komory, aż do tunelu b-r napchałem watoliny. Opis brzmienia, napisałem w swoim wątku.

Skomentuj

Czaruję...
                  X