Otóż tak subwoofer miał być uzupełnieniem basu do micro wieży lg-lx-u251. http://www.bazarcen.pl/product_387920.html
Problemy jakie napotkałem przy budowie to okleina tzn nie widać łączenia tylko taką kreskę.(widać to na zdjęciu).I pierwszy BR jaki zastosowałem był to 9.5 cm i nie dało się niżej zestroić niż 47 Hz.Obudowa nato nie pozwalała.Ale teraz jest 7.6 cm i jest ok zestrojone na ok 35 Hz.Problemem przy budowie był tez otwór BR gdzie pierw był 9.5 cm a teraz 7.6 cm.Był wiekszy otwór ale klej robi swoje.
Wymiary skrzyni; 320mm/385mm i h. 345mm
Litraż i typ obudowy; 34,5 l. BR 76 mm/310mm(małpa)35 hz
Wykończenie;Okleina samoprzylepna ciemna grusza(chyba nie pamiętam ale napewno jakaś grusza)
Kosztorys; Głośnik-149 zł,z przesyłką 173 zł
Wzmacniacz panel sub 150 od irka-320 z przesyłką
Płyta wiórowa 18 mm-14 zł(cięcie za free OBI)
Okleina-21 zł
Klej.wkręty.papier-ok 15 zł
Szpachla samochodowa-8 zł
Terminal-miałem ze starej tuby.
BR 76 mm/155mm x 2-12 zł.z przesyłką 29 zł.
Kabel 2.5 mm 5 metrów-20 zł
Subwoofer napędzam panelem od irka którego nie wbudowałem a zrobiłem mu obudowe i postawiłem na komputerze.Ze względu na ciagłe wstawanie do suba by przyciszyć lub podgłosić. a tak mam panel pod reką.
Kilka fotek.

Czekam na wasze opinie.Jak czegoś zapomniałem to proszę piszcie.
Problemy jakie napotkałem przy budowie to okleina tzn nie widać łączenia tylko taką kreskę.(widać to na zdjęciu).I pierwszy BR jaki zastosowałem był to 9.5 cm i nie dało się niżej zestroić niż 47 Hz.Obudowa nato nie pozwalała.Ale teraz jest 7.6 cm i jest ok zestrojone na ok 35 Hz.Problemem przy budowie był tez otwór BR gdzie pierw był 9.5 cm a teraz 7.6 cm.Był wiekszy otwór ale klej robi swoje.
Wymiary skrzyni; 320mm/385mm i h. 345mm
Litraż i typ obudowy; 34,5 l. BR 76 mm/310mm(małpa)35 hz
Wykończenie;Okleina samoprzylepna ciemna grusza(chyba nie pamiętam ale napewno jakaś grusza)
Kosztorys; Głośnik-149 zł,z przesyłką 173 zł
Wzmacniacz panel sub 150 od irka-320 z przesyłką
Płyta wiórowa 18 mm-14 zł(cięcie za free OBI)
Okleina-21 zł
Klej.wkręty.papier-ok 15 zł
Szpachla samochodowa-8 zł
Terminal-miałem ze starej tuby.
BR 76 mm/155mm x 2-12 zł.z przesyłką 29 zł.
Kabel 2.5 mm 5 metrów-20 zł
Subwoofer napędzam panelem od irka którego nie wbudowałem a zrobiłem mu obudowe i postawiłem na komputerze.Ze względu na ciagłe wstawanie do suba by przyciszyć lub podgłosić. a tak mam panel pod reką.
Kilka fotek.

Czekam na wasze opinie.Jak czegoś zapomniałem to proszę piszcie.
Skomentuj