Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer, Stendy, Stolik, Kabelki, i monitorki DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Faktycznie nie doczytałem :oops: to faktycznie Ci się udało :grin: Ale czy przez ten czas kiedy go mieli nie próbowali wykrzesać z niego 101% możliwość skoro nie robił im buuu :?:
    Jedyne co bym zmienił to nie zakrywał kosza MDSa ponieważ jest ładny aluminiowy czy też w tym kolorze co pasowało by do L18 i ajoeś tak bardziej głośnik przypomina ale to tylko moje zdanie :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl
      PS2: na czas zdjęć to mogłeś ściągnąć z grzejnika susząca się bieliznę
      Co się czepiasz - widać, że dom żyje:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl
        PS2: na czas zdjęć to mogłeś ściągnąć z grzejnika susząca się bieliznę :razz:
        Mając dwoje małych dzieci to już trzeba się przyzwyczaić do takich widoków i zaczyna się nie zwracać na nie uwagi :oops:

Zamieszczone przez dabyl
        Jedno ze zdjęć przedstawia tylnią ściankę monitora - czy te porty na niej są krzywo wkręcone czy to tylko zdjęcie pod kątem
        uwierz mi że nie skopsał bym sobie całego efektu nie mógł bym z nim żyć.

Zamieszczone przez dabyl
        Jedyne co bym zmienił to nie zakrywał kosza MDSa ponieważ jest ładny aluminiowy czy też w tym kolorze co pasowało by do L18 i ajoeś tak bardziej głośnik przypomina ale to tylko moje zdanie :wink:
        znaczy źle ten kosz nie wyglądał ale wtedy wydawał mi się tak ogromny że nie zbyt estetycznie to wyglądało taki wielki głośnik w tak małej obudowie było po 2mm luzu od boków suba.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl
          PS2: na czas zdjęć to mogłeś ściągnąć z grzejnika susząca się bieliznę :razz:
          A nawet cały kaloryfer...

Skomentuj

Zamieszczone przez toma085
            dabyl napisał/a
            Jedyne co bym zmienił...
            ??? ja to napisałem? eeee... to chyba raczej cytat z wypowiedzi Ziomek86 :wink:

Moim zdaniem dobrze, że tak zamontowałeś MDS'a bo on faktycznie ma strasznie duży ten kosz i by tam świecił jeszcze bardziej niż sama membrana a Twoja konstrukcja jest raczej stonowana (nawet patrząc na L18)... I ten MDS nie dosyć, że żarówa to by jeszcze miał coś na kształt aureoli :razz: a tak to, moim zdaniem, jest bardziej "mieszkaniowo" :wink:

Pozdrawiam

Skomentuj

witam. zestawik bardzo łady pogratulować. :) martwi mnie tylko ten tuner(jeśli się nie mylę) na wzmacniaczu w dodatku przy kaloryferze w zimę. wzmacniacz robi pewnie za dodatkowy kaloryfer??? ;p pozdrawiam.

Skomentuj

niepamiętam czyj to sub,ale podobnie zrobiony, toma085 czy to Twoje :?:

Skomentuj

Nie to nie mój ale kolega zrobił go jeszcze przed moim.

Skomentuj

Zamieszczone przez toma085
                    ma około 150W(bynajmniej tak na nim pisze)
                    tego zdania nie bardzo rozumiem.

czemu tutaj : http://www.bankfotek.pl/view/437711 jeden konektor jest niżej ?

Skomentuj

http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej

Skomentuj

Rfck, no mniej więcej o to biega :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                          czemu tutaj : http://www.bankfotek.pl/view/437711 jeden konektor jest niżej ?
                          takie jest złudzenie ale żeczywiście na zdięciu tak wygląda w sumie nie wiem dlaczego tak wyszło głupi ten mój aparat. Wszystko było mierzone i rysowane od winkla więc zapewniam że są równolegle z obudową.

[ Dodano: 2010-01-13, 23:19 ]
                          Kilka aktualnych fotek po kolejnej warstwie lakieru.

Skomentuj

Czaruję...
                          X