Witam po budowie kina domowego na arn150 i stx pj trzeba bylo cos zrobic do lapka. arn 100 mam pełno wiec nie było innego wyboru 
Wkrety zostana pomalowane na czarno jak tlyko kupie lakier
glosniki tez delikatnie poprzesuwam zeby szczeliny byly jednakowe bo to na szybkiego skrecane wiec nie bierzcie tego pod uwage 
Buda to 2L closed wytłumiona całkowicie jedynie nie za głośnikami. Fornir dąb lakierowany 3x lakierem domalux polysk.
Użyte głośniki to arn100 4ohm i wyoktonowka z allegro 52mm
W sekcji wysokotonowej jest rezystor 3R9, a arn gra pelnym pasmem.
Całość gra naprawde przyjemnie dla ucha, bardzo cieplo i duza ilosc detali. Basem niestety to sie nie popisze ale nie kazdy lubi jego nadmierna ilosc
.
Kosztorys:
płyty - miałem
fornir -był
kleje wkręty papiery itp było
lakier miałem
Arn 100 2szt -25zl
wysokotonowki x2 -20zl
SUMA 45zl
gra to naprawdę bardzo fajnie jestem mile zaskoczony bo myslalem ze będzie ciężko. Pod lapem będzie to napędzane tda1554q, który już posiadam zmontowany lecz trafi to na panel w subie na tesli arn 226 napędzanej tda7294. wszystkie gniazda będą umieszczone na panelu, aby nie nosić niepotrzebnych rzeczy będzie to myślę całkiem dobre budżetowe 2.1 pod kompa które nie przekroczy 150zl

Wkrety zostana pomalowane na czarno jak tlyko kupie lakier

Buda to 2L closed wytłumiona całkowicie jedynie nie za głośnikami. Fornir dąb lakierowany 3x lakierem domalux polysk.
Użyte głośniki to arn100 4ohm i wyoktonowka z allegro 52mm

W sekcji wysokotonowej jest rezystor 3R9, a arn gra pelnym pasmem.
Całość gra naprawde przyjemnie dla ucha, bardzo cieplo i duza ilosc detali. Basem niestety to sie nie popisze ale nie kazdy lubi jego nadmierna ilosc

Kosztorys:
płyty - miałem
fornir -był
kleje wkręty papiery itp było

lakier miałem
Arn 100 2szt -25zl
wysokotonowki x2 -20zl
SUMA 45zl
gra to naprawdę bardzo fajnie jestem mile zaskoczony bo myslalem ze będzie ciężko. Pod lapem będzie to napędzane tda1554q, który już posiadam zmontowany lecz trafi to na panel w subie na tesli arn 226 napędzanej tda7294. wszystkie gniazda będą umieszczone na panelu, aby nie nosić niepotrzebnych rzeczy będzie to myślę całkiem dobre budżetowe 2.1 pod kompa które nie przekroczy 150zl

Skomentuj