Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Kolumny 2-drożne] Kolumny MDK W170S+dt94

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki ploter, i jak mówiłem- zapraszam, tylko czasowo trzeba to zgrać.

Skomentuj

Zamieszczone przez MDK
      Odsłuch:
      Jak dla mnie laika, to szok detalu, czystości i jakości brzmienia. Nie porażają potęgą decybeli, ale nie o to mi chodziło. Ja wiem, że są przetworniki, które przy tych są jak prom kosmiczny do wrotek…
      Jak dla mnie na początek rewelka. Nie będę udawał w tej kwestii mądrego. Jestem usatysfakcjonowany. Scena jest świetna, bas super, średnica rewelska, detal w sopranie.
      Wydają mi się bardzo uniwersalne, dają radę od muzyki poważnej przez rock, aż po umucyk umucyk.

Nic dodać nic ująć .... kolumny nie są wcale niskie. W przypadku miejsca odsłuchowego jest OK
      Własnie wróciłem i nie mogę zasnąć... bo grają te kolumienki lepiej od moich

Ciekaw jestem jak zagrały by w większym pomieszczeniu

Basu sporo, wysokie porównać mogę z Accutonami :) więc polipropylenowa kopółka zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie Taka jaką lubię, Accuton też mi podpasował. PJtka to nie ta klasa choć SC10N brzmi delikatniej, muszę podsłuchać gdzieś AWXa :) by mieć prównanie

BTW.... jak dobrze mieć blisko zakład stolarski Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki za odsłuch

Skomentuj

ploter, A ja dziękuję za dobrą muzykę, na tych kawałkach słychać co te głośniczki potrafią, aż miło.

Skomentuj

Czaruję...
        X