Na prawdę konstrukcja godna pozazdroszczenia. ;D
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Kolumny 2-drożne] Usher Audio 8945A + T-9950
Collapse
X
-
Wygląda na to, że 8945A ciężko dostać nie tylko w tej cenie ale w jakiejkolwiek w kraju. W loudspeakershop brak i niegrzecznie nie odpowiadają na kolejnego maila. Jak się ma monopol to można mieć klienta w d....e.
Tak się zastanawiam nad tym zestawem i kombinuję z zastąpienie 8945A głośnikiem 8935A, tylko jak to się przełoży na zwrotnicę i brzmienie ?
Skomentuj
-
Wersja 8545a i 8535a dość znacząco różnią sie TS'ami przez, wymagają innych obudow. Po drugie wersja 8545 ma wyraźnie nizszy poziom zniekształceń, szczególnie 3 harmonicznej i powinien grać przyjemniej. Wyższa cena niestety nie bierze się z z powietrza, głośnik jest lepszy. Podobniejak 9930 vs 9950 ten drugi równiez ma lepszy wykres zniekształceń.
Konstrukcja bardzo fajna, trzeba to przyznać :) . Ostatnio ushery w modzie ale nic dziwnego bo to dobre głośniki a przy tym nie takie drogie.
Skomentuj
-
Rozumiem że I rz. to masz na myśli 1.8mH; 4,7uF; 2.7/3.9ohm ? jeśli się nie mylę to taka zwrotka była swego czasu sprzedawana w zestawie z 8945A+9950
A to... ciekawe, na stronie usheraudio dane głośnika 8945A są całkiem inne niż loudspeakershop, i co ciekawe to te "nasze" wydaja się bardziej wiarygodne.
---------- Post dodany o 15:35 ---------- Poprzedni post o 17:11 ----------
Dostałem odpowiedź z loudspeakershop, 8945A będą pod koniec marca, wychodzi na to że się pośpieszyłem z negatywną opinią, mój błąd, przepraszam.
Skomentuj
Skomentuj