Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szklanki – czyli kolumny podłogowe.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Piękne, design apple robi wrażenie, aż nie chcę się wierzyć, że nie są to kolumny fabryczne!

Skomentuj

A jak z kurzem? Nie robią się "smugi"? Bardzo ładnie to wygląda. Gratulacje.

Skomentuj

O, nie widziałem tej konstrukcji wcześniej, Bardzo fajna, a przede wszystkim ładna - super
        Ja mam takie pyt. co to za vifka ? 09-04 czy 05-04 ?
        No i napisz jak to gra.

Skomentuj

VIFA DX25
          Jeżeli chodzi o to jak grają, to ciężko to opisać. Każdy odczuwa inaczej i ma inny stopień wrażliwości. Wydaje mi się, że wysokie tony są*bardzo czyste. Co ciekawe źle podłączyłem coś w zwrotnicy i najwyraźniej się fazy pokrywały, czego efektem było mniej basu, ale zamieniłem bieguny i od razu lepiej :)

Jeżeli chodzi o kurz, to na białym nic nie widać, zresztą wzmacniacz jest z tego samego tworzywa i także nic nie widać, mimo że jest na biurku i patrzę na niego codziennie :) Natomiast przednia ścianka kolumn jest czarna ale za to pionowa więc też nic nie widać. Jak umyje je raz na rok to przecieram szmatką od telefonu dotykowego i gra gitara :)

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez cryptic Zobacz posta
            VIFA DX25
            :)
            No przecież widzę, ale ja się pytam czy to Vifa DX25TG-09-04 czy może Vifa DX25TG-05-04 ?

Skomentuj

Czaruję...
            X