Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audax TM025 for Mission + Tesla ARN 116-60/8 by Hermes

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak, do autora ale ja mu pomagalem i ja mu wymyslilem to polaczenie glosnikow i taki uklad

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
      Inspiracja, czy przypadek wynikający z założeń konstrukcyjnych? http://www.sonido.hu/hun/antkep.htm http://www.sonido.hu/hun/ant.htm
      Czysty przypadek :P Owy kształt wynikł z pomocą Pawła S. BR z przodu spowodowany jest "brakiem miejsca" z tyłu.
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
        Yoshi, w takim razie czekam na info
        Znalazłem plik ale z niego jasno nie wynika bo mam 3 pomiary na 3 rożne strojenia od 58 do 66Hz . Wydaje mi się, że najodpowiedniejsze u mnie było pośrednie 61Hz ale ja miałem trochę większą obudowę, więc niewykluczone że przy twojej paczce trzeba będzie nieco podnieść strojenie. Myślę, że coś w granicach 65Hz może być OK. Możesz wypróbować, kilka strojeń na słuch. Ja tak wtedy robiłem bo pomiary w sumie jednoznacznie nie wskazują która wersja zagra najlepiej.

Skomentuj

Ok, dzięki za informacje :thumbup:
          Jak odwiedzę znajomego, to posłucham już wygrzanych przetworników i wtedy podejmę decyzję co dalej. Na sucho można powiedzieć, że będę testował 65 - 72 Hz.
          Jak dokonam korekcji to napiszę tu co i jak
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jeszcze nie odwiedziłem znajomego, ale z jego powiedział, że po wygrzaniu przetworników jest więcej basu.
            Mama bardzo zadowolony więc myślę, że zostawię już tak jak jest
            marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
            X