Czym malowałeś te czarne wstawki ?? Jaka farbka ??
czarne wstawki szpachlowałem zwykłą szpachlą samochodową. następnie farba podkładowa - jedna warstwa i na wierzch czarny matowy lakier samochodowy. wszystko kupione w sklepie samochodowym
Niektórzy narzekają, że duże... ja tam lubię takie "dupne" smoki - jeśli tylko dysponujemy miejscem, to po co się ograniczać :)
Fajne stereo - ciekawe wykonanie, dobre wykończenie - podobają mi się. Od strony fonicznej pewnie tez OK.
Jest dobrze. Gratuluję konstrukcji i życzę miłego słuchania
Nowa "biżuteria":)
Płytki aluminiowe, grawerowane u wujka na maszynie CNC diy. Materiał był półprzemysłowy i miał rysy, dlatego wyszczotkowałem go domowym sposobem. Użyłem (nie wiem jak to nazwać) "czyścika" z jakichś włókien, stosowanego do czyszczenia skóry z kleju przy obszywaniu kierownic. Efekt jest dla mnie zadowalający. Zastanawiam się tylko czy wypełniać czymś litery... porobię kilka prób i się okaże.
Ciekawy efekt - dobry pomysł, całkiem ładny grawer, "szczotkowanie" wydaje się zakończone sukcesem... Gdybyś jeszcze tekst z danymi technicznymi odpowiednio wyjustował - oceniłbym na plus
Tekst z danymi technicznymi jest właśnie do poprawki. Te "1;" to błąd przy konwersji z adobe illustratora na pliki autocada. Ja nie wiedziałem ze po konwersji coś takiego się pojawi, a że wujek pomyslał, że tak ma być to zrobił jak było w projekcie
Skomentuj