I kolejna konstrukcja sprzed lat, którą chciałem się pochwalić. Centralny oparty o wyregenerowane GDN (nie pamiętam modelu) oraz GDWK, chyba 8-13/120. Regeneracja głośników polegała na wpasowaniu zawieszeń zerwanych z jakichś chińskich spalonych głośników do istniejących oryginalnych membran, do tego płócienny krążek przeciwpyłowy z demobilu peerlessa. Jak na tamte czasy, wyszło przyzwoicie (rok 2003, wiek 16-17 lat). Zwrotnica przeliczona w WinISD, powstała z części zwrotnicy Space86. Obudowa zamknięta, przy klejeniu pomagała ówczesna dziewczyna, fakt ten zachował się w postaci sentymentalnego zdjęcia które również dołączam :) Wykończenie - czarna okleina z marketu, front - coś w rodzaju pianki, znaleźna, nie wiem od czego była.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budżetowy centralny do KD na Tonsilach
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Jareen Zobacz postafront - coś w rodzaju pianki, znaleźna, nie wiem od czego była.
Zamieszczone przez Jareen Zobacz postaprzy klejeniu pomagała ówczesna dziewczyna, fakt ten zachował się w postaci sentymentalnego zdjęcia które również dołączam
-
Zamieszczone przez Jareen Zobacz postafront - coś w rodzaju pianki, znaleźna, nie wiem od czego była
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jareen Zobacz postaZwrotnica przeliczona w WinISD,
Gratulację za renowację przetwornika i jego ponowne wykorzystanie.
Robienie zaś zwrotnicy pod kalkulator jest tutaj karane naganą :) Ale lepsze to niż nic.
Skomentuj
Skomentuj