Zamieszczone przez zbyszek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
WLM Diva Zibiego (Eminence Beta 10CX + ATP50)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTakie rozwiazanie z punktu widzenia akustyki jest lepsze niz to, tradycyjne jakie znasz. Poza tym system glosnikow wspolosiowych powstal juz w latach 40 ubieglego stulecia.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zbyszek Zobacz posta"Dźwięk specyficzny nie idealny ale mający coś w sobie..."
Skomentuj
-
Mam nadzieję że nikt nie będzie zły za odgrzewanie tematu ale mam kilka pytań i wydaje się się że nie warto zaśmiecać forum nowym tematem. Jak to jest z tymi głośnikami które są tu przedstawione , podobno głośnik przetwarzający średnie tony zazwyczaj jest do 18cm , lub 20cm ale są drogie (nawet bardzo drogie jak dla mnie) . Więc ten Eminence beta 10cx jak gra średnimi tonami (chodzi mi o jakość) ? Pytam wujka google ale o tych głośnikach jest bardzo mało... Taki 8 calowy był by nawet fajny... tylko cena... no i jak te głośniki radą sobie np z muzyką rock i dnb step... (słucham perkusji ale dziewczyna woli elektro...) . Znalazły by się takie za 200zł sztuka które zagrają lepiej niż nowy stx na białej membranie..? (chyba zawsze jest tak że jak człowiek ma już coś zrobić to zaczyna się zastanawiać :(...)
Skomentuj
-
Pięknie wykonane jak zawsze :)
Jak z wymianą wysokotonowca - były jakies próby?
Jaki jest podział?
Podobno z lepszą wysokotonówką można dostać dużo lepszy dźwięk - podobno już Selenium D220Ti gra toto ciekawie.
Czy można by tam wrzucić np. Beymę CP-380? Wtedy można zjechac z podziałem niżej i kolejna poprawa brzmienia :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wydra9 Zobacz postaDobra juz nie wazne Technika znana w tanim car-audioJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj