Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2.1 na Kozaku:-) (monitory usher 8948A i 9950 oraz subwoofer usher 8955)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co prawda nie uznaję koncepcji 2.1 i wszelkich innych .1 ale ogólnie zestaw mi sie podoba. Piękne wykonanie, dobre głosniki. Myślę, że za jakiś rok-dwa przyjdzie apetyt na więcej i przerobisz ten zestaw na 3 way, wystarczy dokupić drugiego 8955 . A jak masz to nie sprzedawać . Bez 3way'a nie ma grania

Skomentuj

Kolejny projekt i znowu szczena mi opadła :) Podoba mi się taki zestaw w kolorku jak Piano Black :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
        Co prawda nie uznaję koncepcji 2.1 i wszelkich innych .1 ale ogólnie zestaw mi sie podoba. Piękne wykonanie, dobre głosniki. Myślę, że za jakiś rok-dwa przyjdzie apetyt na więcej i przerobisz ten zestaw na 3 way, wystarczy dokupić drugiego 8955 . A jak masz to nie sprzedawać . Bez 3way'a nie ma grania
        To jest mój pierwszy zestaw na takim poziomie :))
        Wiadomo ,że to wciąga.Ale czego się nie robi dla pasji. Świetna robota Adama.
        Na tą chwile adaptuje pomieszczenie i sprzęcik wróci do gry za jakis miesiąc ponieważ przeniosłem się do pokoju 22m2 i chcę go odremontować i zrobić fajny klimat.Jak skończę to fotki umieszczę na forum:))

Skomentuj

Łał bardzo bardzo ładne, ciekawe jak grają na żywo

mam pytanie do kolegi Adam_85:
          - obudowę do wzmacniaczy zamawiałeś z jakiegoś konkretnego źródła czy już miałeś?

Skomentuj

Obudowy są robione od podstaw:))

Skomentuj

hehe, robione od golasa, ale góra cięta na wodzie:-) Z przodu pod gałki robione frezy;-)

Skomentuj

Tak to obecnie wygląda. W miejsca czerwonych kwadratów zamontuję dyfuzory skyline oraz na pierwsze odbicia. Druga część pokoju zostanie wygłuszona.

Chwilę po zakończonych pracach. Materiał i obudowy lekko zakurzone. Wyczyściłem dopiero po zrobieniu zdjęć.

Wiszą.

10.07.2013

Sorry ,że zdjęcia po takim czasie ale nie było czasu i jakoś zapomniałem o forum.Jak dokończę akustykę pokoju wrzucę jakieś fotki.
                Pozdrawiam.
                Last edited by orscik; 08.08.2015, 01:23.

Skomentuj

Fajny pokój :)
                  Że ja takiego nie mam :/

Skomentuj

Panele beda dzialac lepiej, jesli je umiescisz w rogu ( jeden ) niz dwa na scianach jak masz teraz.

Skomentuj

W rogi pójdą jeszcze panele z ewałny bo te panaele na ścaianach po lewej i prawej stronie pójdą trochę do przodu( Odsuwam głośniki od scainy na około 70cm

Skomentuj

Zamieszczone przez orscik Zobacz posta
                        W rogi pójdą jeszcze panele z ewałny bo te panaele na ścaianach po lewej i prawej stronie pójdą trochę do przodu( Odsuwam głośniki od scainy na około 70cm
                        Jak zamierzasz zamontować dyfuzor na ścianie z oknem ? Stojak na kółkach ?

Skomentuj

Jeszcze tego nie rozkminialem ale dookola będą staly takie duze drzewka jak na ostatnim zdjęciu więc jakoś to zamaskuje o ile będzie to na standzie jakimś.

Skomentuj

- - - - - aktualizacja - - - - -

Tak to wygląda. Kila zdjęć na szybkiego.Dyfuxor cały z drewna. Wymiary 210cm na 90cm - strasznie ciężki
                            Robi mega robote.

Skomentuj

Fanie musi być w tym pokoju.
                              Dyfuzor schroedera ile cię wyniósł?

Skomentuj

Okolo 400zł ale zostalo mi" materiału" na 2 sztuki o wymiarach 60cm nna 30cm.

Skomentuj

Czaruję...
                                X