W jakiej muzyce taki zestaw się dobrze/najlepiej spisuje ?
Raczej nie kategoryzowałbym ich do gatunku muzycznego a do jakości realizacji nagrania o czym wspomniał LuSzTi. Przy dobrych nagraniach jest bajecznie, natomiast przy złych nie ma przebacz :)
Mówię tutaj bardzo uogólniając, oczywiście przy gorszych realizacjach też jest fajnie, ale jednak największe różnice w stosunku do "gorszych" głośników wychodzą przy dobrej jakości nagraniach.
Ale to chyba standard - im lepszej jakości przetworniki tym lepszej jakości nagrań warto słuchać, żeby to wszystko miało ręce i nogi :)
PS. Gdyby ktoś kiedyś przejeżdżał przez Rzeszów, to zapraszam zobaczy na własne "uszy" :)
Robota pierwsza klasa. Ten Etonik ma bardziej kicka czy zejscie?
Myślę, że coś pomiędzy. Starałem się strojeniem zbytnio nie przeciągać, ale kick całkiem fajny myślę wyszedł, bo przy głośniejszym odsłuchu fajnie tupie :) Ogólnie charakter brzmienia tej kanapkowej membrany bardzo mi leży - szczególnie średnica.
Kupno Etona było całkiem w ciemno, ale jestem zadowolony. Chociaż chętnie bym skonfrontował z jakimiś Revelatorem albo Illuminatorem :)
Rurka 50? Jedne z ładniejszych monitorków jakie widziałem po części klasyczne ale front i skos na tyle EKSTRA!
Piękny fornir IMO jaka nazwa i skąd brany?
Skomentuj