Panowie - popełnię wielką zbrodnię jak do tego zestawu dołożyłbym jako central (KD) Fountek FW146 + Wavecor TW030 WA10??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wavecor TW030 WA08 + Fountek FW168 Semi Pro
Collapse
X
-
A mi się kolumny bardzo podobają.
Wiecie co, ja bym na te niedoróbki aż tak nie pomstował.
Przeprowadziłem na sobie taki eksperyment, że poszedłem do sklepu i popatrzyłem na kolumny które można dostać w przedziale do powiedzmy 3kzł/para. I pomijając aspekt techniczny, ja bym tak wyglądającego badziewia wstydził się w domu postawić.
Nawet z tymi niedoróbkami, twoje obudowy wyglądają zwyczajnie dwie klasy lepiej niż to co można za te pieniądze kupić nowe.
A na tym forum standardy stolarki są IHMO na tyle wysokie że się wam w głowach poprzewracało
Gratulacje, mi się podoba.
Skomentuj
-
Również uważam że kolumienki przewyższają standardy jakie oferują producenci w wspomnianym przedziale cenowym.
Poza tym każdy kroi kolumny pod siebie i z pewnością w sklepach trudno jest znaleźć zestaw który by spełniał szereg oczekiwań osoby która zna temat i wie czego chce.
Samodzielne budowanie daje szansę na zmniejszenie kosztów i swobodę w kreowaniu brzmienia jak i wykonania zestawów i to jest super w DIY .
W temacie monitorów.
Jak dla mnie wykonanie na dobrym poziomie . Prezentują się bardzo dobrze . Osobiście jednak ścięcia wykonał bym poza obrysem głośników .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaA na tym forum standardy stolarki są IHMO na tyle wysokie że się wam w głowach poprzewracało
Lecz ja taka wadę zwe zaletaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj