Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
FX-300 by kristo4
Collapse
X
-
Ale elektrykę w mieszkaniu to masz spapraną, aż nie mogę na to patrzeć jako elektryk. Nie daje się gniazda pod włącznikiem światła!!! Będziesz chciał włączyć światło i wsadzisz palce do gniazda!!!
I pewnie z tego samego przewodu zasilane. Jakie ludzie mają pomysły to się w głowie nie mieści.
Skomentuj
-
Co tu pisać już dużo nie pamiętam...
Konstrukcja jest jak najbardziej zbliżona do oryginału jeżeli chodzi o litraż i budowę.
Konstrukcja boki góra i dół to MDF 18mm a front i tył MDF 2x18mm klejone na poliuretan
wygłuszenie to maty bitumiczne na wszystkich ściankach + wełna na boki i tył
obudowy oklejone "mieloną skórą"
Na zewnątrz przyklejone wyfrezowane deski z orzecha amerykańskiego polakierowane lakierem poliuretanowym.
Podstawa wykonana z "kwasiaka" 10mm
Pewnie ktoś zapyta jak to gra....dla mnie rewelacja nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba a satysfakcja z budowy czegoś czego jeszcze nikt w ten sposób nie zrobił - bezcenna :lol:
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez bedzich Zobacz postamogłbyś podać wym frezowań pod gł. i br - tj fi i gł. w surowym materiale bez skaju .Może być na pw
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Natalleos Zobacz postabielma
"Naucz się po polsku"
i
"Bielmo to można mieć na oku"
Drewno ma biel
Wiem, wredny jestem.
Rzeczywiście można było troszkę pokombinować przy klejeniu desek, bo teraz masz taką ostrą białą plamę na środku. Jakbyś odwrócił te tylne deski, to miałbyś ładne stopniowanie aż do białego na samym tyle.
Ale żeby nie było, to szczegóły, chętnie bym sobie taką stolarkę w salonie postawił. Ładne są.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Natalleos Zobacz postaJako że wkręty ładne (standardowy Przytyk na tym forum :ROTFL:) . Twoja może trochę pomarudzę n/t forniru . Orzech obcina się z bielma i składa "na lustrzane odbicie" . Ogólnie bryła bardzo miła dla oka .
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez MaLyNsS Zobacz postaDla mnie obicie to nie fornir tylko deska :) Fakt, jesli sam kleiles dechy to mogles zwrocic uwage na ułożenie "słojów". Ładnie, schludnie i elegancko, nie rzuca sie w oczy, i ładnie gra
Skomentuj
Skomentuj