Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Seas CA22RNX+ wstęga

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Seas CA22RNX+ wstęga

Cześć .
    Postanowiłem podzielić się swoim skromnym projektem .

Krótko i na temat : TL + wstęga

SEAS CA22-RNX + ogromna wstęga.
    Efekty poniżej .

kurcze nie wiem jak te zdjęcia załadować może teraz???
    Last edited by krzysio; 17.09.2017, 19:58.

Co to za wstęga?

Skomentuj

Kolego, nie ten dzial ;-) A i moglbys troche bardziej rozwina temat, jak wygladala budowa, na czym wzorowales projekt, jakie byly zalozenia,jakie wrazenia odsluchowe, ile Cie to kosztowalo :-)
      Dodaj jeszcze kilka zdjec i bedzie git :thumbup:
      Swoja droga, sam jestem ciekawy, gdzie taka ladna wstege mozna wyrwac, ile takie cos kosztuje i jak takie monstrum gra?
      Last edited by MaLyNsS; 17.09.2017, 22:00.
      Sony TA-F 650ESD, Sony CDP 990, Sony ST-S590ES
      i ciągle rośnie :)

Skomentuj

To super nie ten dział przyznam żebro nieco zagmatwane Ale m nadzieję że z waszą pomocą jakoś to poukładam g

- - - - - aktualizacja - - - - -

ale w sumie czemu nie ten dział to własne konstrukcje?? Kolumny ?

Skomentuj

Nie na temat...
          Bo to dział z projektami do kopiowania, pełną dokumentacją projektową, aby inni mogli sobie coś takiego samemu wystrugać. Popatrz inne tematy w tym dziale, spójrz jak wyglądają i czego dotyczą.
          Twój "opis" (w cudzysłowie, bo to co napisałeś to nie jest nawet wstęp do opisu) powinien znaleźć się w dziale https://diyaudio.pl/forumdisplay.php/24-Home-Audio
          Ale zobacz jak użytkownicy forum opisują tam swoje projekty i napisz kilka słów więcej. Bo na razie to jest jedno zdjęcie i model jednego głośnika.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
            Nie na temat...
            Bo to dział z projektami do kopiowania, pełną dokumentacją projektową, aby inni mogli sobie coś takiego samemu wystrugać. Popatrz inne tematy w tym dziale, spójrz jak wyglądają i czego dotyczą.
            Twój "opis" (w cudzysłowie, bo to co napisałeś to nie jest nawet wstęp do opisu) powinien znaleźć się w dziale https://diyaudio.pl/forumdisplay.php/24-Home-Audio
            Ale zobacz jak użytkownicy forum opisują tam swoje projekty i napisz kilka słów więcej. Bo na razie to jest jedno zdjęcie i model jednego głośnika.
            w takim razie dział ok ale muszę dodać opis , rozumiem ,...
            tymczasem

Dział raczej ten tylko trzeba z mojej strony uzupełnić dane o projekt itd... co niebawem dodam , a właśnie jak załączyć plik PDF? bo wszytskie projekty mam w DWG które później konwertuję do PDF

A wrażenia odsłuchowe ? no cóż rewelacja ... podział przy 500hz /6db 86db 8ohm .
            tak w skrócie ... zasilałem to roksanem

Skomentuj

Czaruję...
            X