Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Seas CA22RNX+ wstęga
Collapse
X
-
Kolego, nie ten dzial ;-) A i moglbys troche bardziej rozwina temat, jak wygladala budowa, na czym wzorowales projekt, jakie byly zalozenia,jakie wrazenia odsluchowe, ile Cie to kosztowalo :-)
Dodaj jeszcze kilka zdjec i bedzie git :thumbup:
Swoja droga, sam jestem ciekawy, gdzie taka ladna wstege mozna wyrwac, ile takie cos kosztuje i jak takie monstrum gra?Last edited by MaLyNsS; 17.09.2017, 22:00.Sony TA-F 650ESD, Sony CDP 990, Sony ST-S590ES
i ciągle rośnie :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Bo to dział z projektami do kopiowania, pełną dokumentacją projektową, aby inni mogli sobie coś takiego samemu wystrugać. Popatrz inne tematy w tym dziale, spójrz jak wyglądają i czego dotyczą.
Twój "opis" (w cudzysłowie, bo to co napisałeś to nie jest nawet wstęp do opisu) powinien znaleźć się w dziale https://diyaudio.pl/forumdisplay.php/24-Home-Audio
Ale zobacz jak użytkownicy forum opisują tam swoje projekty i napisz kilka słów więcej. Bo na razie to jest jedno zdjęcie i model jednego głośnika.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNie na temat...Bo to dział z projektami do kopiowania, pełną dokumentacją projektową, aby inni mogli sobie coś takiego samemu wystrugać. Popatrz inne tematy w tym dziale, spójrz jak wyglądają i czego dotyczą.
Twój "opis" (w cudzysłowie, bo to co napisałeś to nie jest nawet wstęp do opisu) powinien znaleźć się w dziale https://diyaudio.pl/forumdisplay.php/24-Home-Audio
Ale zobacz jak użytkownicy forum opisują tam swoje projekty i napisz kilka słów więcej. Bo na razie to jest jedno zdjęcie i model jednego głośnika.
tymczasem
- - - - - aktualizacja - - - - -
Dział raczej ten tylko trzeba z mojej strony uzupełnić dane o projekt itd... co niebawem dodam , a właśnie jak załączyć plik PDF? bo wszytskie projekty mam w DWG które później konwertuję do PDF
- - - - - aktualizacja - - - - -
A wrażenia odsłuchowe ? no cóż rewelacja ... podział przy 500hz /6db 86db 8ohm .
tak w skrócie ... zasilałem to roksanem
Skomentuj
Skomentuj