Co prawda wątek już bardzo wiekowy ale jako autor stwierdzam, że zasługuje na uzupełnienie treści i obecność zdjęć.
Pozwolę sobie przypomnieć rok 2005 ...czyli trzynaście lat temu. Przypadkowe wkręt znalezione w piwnicy, wirówka z starej szały, otwory cięte wyrzynarką a o frezarce z kieszonkowego można tylko zapomnieć. Sprawdzając zaległe wiadomości zobaczyłem pytanie o schemat zwrotnicy, także dołączam.

Pokój osiemnastolatka :) sentymentalnie.

W międzyczasie kolumny doczekały się małej estetycznej modernizacji, port BR powędrował na tył kolumny, a front zyskał nową płytę oklejona skajem. Wymiana wysokotonowego na Vifę i nowe terminale.

Obecnie kilka najświeższych zdjęć 2018 pokój 31 latka
Kolumny trzymają się świetnie mimo wieku. W tej chwili kolumny mają około 13 lat i wciąż grają, jest to chyba najlepszy przykład inwestycji w kolumny diy, które posłużyły przez lata i prawdopodobnie kolejne lata przed nimi. Mimo swoich niedoskonałości cieszą ucho, sprawdzają się a prze wszystkim towarzyszą mi cały czas będąc miła pamiątkom po czasach zainteresowania diy.

Pozwolę sobie przypomnieć rok 2005 ...czyli trzynaście lat temu. Przypadkowe wkręt znalezione w piwnicy, wirówka z starej szały, otwory cięte wyrzynarką a o frezarce z kieszonkowego można tylko zapomnieć. Sprawdzając zaległe wiadomości zobaczyłem pytanie o schemat zwrotnicy, także dołączam.

Pokój osiemnastolatka :) sentymentalnie.

W międzyczasie kolumny doczekały się małej estetycznej modernizacji, port BR powędrował na tył kolumny, a front zyskał nową płytę oklejona skajem. Wymiana wysokotonowego na Vifę i nowe terminale.

Obecnie kilka najświeższych zdjęć 2018 pokój 31 latka

Skomentuj