Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Kolumny 3-drożne] Kolumny "Łezki" zajaranego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co prawda wątek już bardzo wiekowy ale jako autor stwierdzam, że zasługuje na uzupełnienie treści i obecność zdjęć.

Pozwolę sobie przypomnieć rok 2005 ...czyli trzynaście lat temu. Przypadkowe wkręt znalezione w piwnicy, wirówka z starej szały, otwory cięte wyrzynarką a o frezarce z kieszonkowego można tylko zapomnieć. Sprawdzając zaległe wiadomości zobaczyłem pytanie o schemat zwrotnicy, także dołączam.

Pokój osiemnastolatka :) sentymentalnie.

W międzyczasie kolumny doczekały się małej estetycznej modernizacji, port BR powędrował na tył kolumny, a front zyskał nową płytę oklejona skajem. Wymiana wysokotonowego na Vifę i nowe terminale.

Obecnie kilka najświeższych zdjęć 2018 pokój 31 latka Kolumny trzymają się świetnie mimo wieku. W tej chwili kolumny mają około 13 lat i wciąż grają, jest to chyba najlepszy przykład inwestycji w kolumny diy, które posłużyły przez lata i prawdopodobnie kolejne lata przed nimi. Mimo swoich niedoskonałości cieszą ucho, sprawdzają się a prze wszystkim towarzyszą mi cały czas będąc miła pamiątkom po czasach zainteresowania diy.

Skomentuj

Mieszkam rzut beretem od Ciebie a nigdy nie miałem okazji posłuchać kultowych kolumienek, które oglądałem na samym początku zabawy na DIYaudio (chyba kiedyś na audiomanii).

Skomentuj

Zamieszczone przez zajaranyy Zobacz posta
        Pokój osiemnastolatka sentymentalnie.
        No żebyś wiedział, kurczę to tyle czasu minęło, pamiętam ta konstrukcję

Skomentuj

Pamiętam jak dziś, zdjęcia chyba były jeszcze na "starym forum", przed załatwieniem domeny diyaudio.pl? Niesamowite, że tyle czasu minęło a większość z nas cały czas tu siedzi Skrzynki klasyczne więc z mody nie wyjdą, kolejna dekada im nie straszna.

Skomentuj

Wszystko jest git ale jakoś nie podchodzi mi to miejsce po bokach tego największego ''głośnika'' .Wygląda to tak jakby z szerokości zabrakło centymetra. Sam bym lepszych nie zrobił i nie jest to hej. :)
            Mimo wszystko fajnie ,że DIY.

Skomentuj

Czaruję...
            X