Po prostu sliczne. Jedyna skaza to wspomniane wkrety, ale ja wiem co to znaczy nie miec dostepu do imbusow... Poza tym naprawde pieknie, a jeszcze biorac pod uwage naklad pracy po prostu genialnie...
J u siebie dałem wkręty na srobokret krzyzak kupiłem je były srebrne ale pomalowałem na czrny mat i delikatnie przykrecałem wyglada fajnei. Są oczywiście takie połokrągłe. prosze zobaczyć temat kolumny potworki zibiego :)
A i owszem moga byc i krzyzowe - problem raczej w tym ze sa to wkrety, chociaz z drugiej strony jesli nie bierzemy pod uwage mozliwosci czestego wykrecania glosnikow..
Już dawno prostota (kanciaste prostopadłościenne kolumny) przestały być chwalone, a największe uzanie zdobywają niecodzienne wykończenia i indywidualne detale.
Mnie się bardzo podobają a mało co wpada mi w oko, jak byś chciał mi zrobić takie na prezent to nie mam nic przeciwko:)
Mnie się wydaje, że będą one stać tak jak stoją na zdjęciach i w takim razie rzeczywiście trochę za wysoko te wtyki... Ale tak poza tym to wizualnie nie ma do czego się przyczepić
Ja nie widze faktury mdf-u :/ Terminalu w tym miejscu nie potrafie wytlumaczyc :) To chyba ten zywiec za mnie zadecydowal. Lece po papier do zapakowania paczki :)
Panie kolego!
Dolacze sie do piejacych z zachwytu :)
Niesamowite, rewelacyjne, cudowne, mozna tak ciagnac dalej. Wielu z forumowiczow moze schowac swoje kolumienki gleboko do piwnicy, patrzac na Twoje perelki! Pomysl o jakims biznesie, bo wygladaja lepiej niz wiekszosc kolumn za pare kilo zlotych. A jak Ci nie wyjdzie z biznesem kolumnowym, to zawsze mozesz zostac zawodowym nozownikiem
Skomentuj