Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Kolumny 2-drożne] Kolumienki do kompa Krzyska

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaaa no facet zabijasz mnie!!:) to jest robota kuzwa to mozna przyrownac do oddzielania maki od maku!!

Skomentuj

Szczerze mowiac nie mam nawet pilnika a co dopiero zdzierak :/

Skomentuj

Respekt! Co za poświęcenie dla dziewczyny :)

Skomentuj

Po prostu sliczne. Jedyna skaza to wspomniane wkrety, ale ja wiem co to znaczy nie miec dostepu do imbusow... Poza tym naprawde pieknie, a jeszcze biorac pod uwage naklad pracy po prostu genialnie...

Skomentuj

Zamiast brzydkich imbusow ktore tu wogole by nie pasowaly mozna dac ladne czarne sruby z pol zaokraglonym lbem. Bardzo ladnie by to tak wygladalo.

Wogole chcialem pogratulowac wspanialego wykonania. Widac ze wlozyles w to serce :)

Skomentuj

J u siebie dałem wkręty na srobokret krzyzak kupiłem je były srebrne ale pomalowałem na czrny mat i delikatnie przykrecałem wyglada fajnei. Są oczywiście takie połokrągłe. prosze zobaczyć temat kolumny potworki zibiego :)

Skomentuj

A i owszem moga byc i krzyzowe - problem raczej w tym ze sa to wkrety, chociaz z drugiej strony jesli nie bierzemy pod uwage mozliwosci czestego wykrecania glosnikow..

Skomentuj

Re: Kolumienki do kompa Krzyska

Zamieszczone przez cysiaczek
                  Ladnie to wyszlo i w sumie o to chodzilo :)
                  Ladnie ...skromny jestes!
                  Zajebiscie to wyszlo
                  kupa pracy ...itp gratuluje!
                  Ja jakbym dostal takie to skalalbym z radosci!

jedno "ale":
                  widac fakture mdf'u przynajmniej na fotachtroche sie przebija

jeszcze sieknal bym jeszcze jakis "flame" z boku i mialbym komplet do suba

Skomentuj

hmmm jeszcze dodam od siebie ze spoko ziomek z Ciebie bo tez lubie zywca :)

Skomentuj

Już dawno prostota (kanciaste prostopadłościenne kolumny) przestały być chwalone, a największe uzanie zdobywają niecodzienne wykończenia i indywidualne detale.

Mnie się bardzo podobają a mało co wpada mi w oko, jak byś chciał mi zrobić takie na prezent to nie mam nic przeciwko:)

Skomentuj

jesteś masohistą?

Skomentuj

Wypasione wykończenie!! Gratuluje pracowitości i koncepcji:)

Skomentuj

Normalnie bomba
                            te arnki ładnie graja:) z arv104 lepiej by się sprawdziły;]
                            Wykończenie nieziemskie:)

Skomentuj

A mnie tylko zastanawia jedno: dlaczego te terminale są tak wysoko? :)

Skomentuj

Mnie się wydaje, że będą one stać tak jak stoją na zdjęciach i w takim razie rzeczywiście trochę za wysoko te wtyki... Ale tak poza tym to wizualnie nie ma do czego się przyczepić

Skomentuj

Ja nie widze faktury mdf-u :/ Terminalu w tym miejscu nie potrafie wytlumaczyc :) To chyba ten zywiec za mnie zadecydowal. Lece po papier do zapakowania paczki :)

Skomentuj

Panie kolego!
                                    Dolacze sie do piejacych z zachwytu :)
                                    Niesamowite, rewelacyjne, cudowne, mozna tak ciagnac dalej. Wielu z forumowiczow moze schowac swoje kolumienki gleboko do piwnicy, patrzac na Twoje perelki! Pomysl o jakims biznesie, bo wygladaja lepiej niz wiekszosc kolumn za pare kilo zlotych. A jak Ci nie wyjdzie z biznesem kolumnowym, to zawsze mozesz zostac zawodowym nozownikiem

Skomentuj

poprostu PIĘKNE

zainspirowales mnie do wlozenia odrobiny pracy w przyszle monitorki rowniez na 10-tkach ale tonsila
                                      zrobie identyczne fronty

Skomentuj

Ten biznes niestety jest przeladowany. Jeszcze raz dzieki za komentarze.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                          poprostu PIĘKNE

zainspirowales mnie do wlozenia odrobiny pracy w przyszle monitorki rowniez na 10-tkach ale tonsila
                                          zrobie identyczne fronty
                                          wymyśl coś sam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X