gozej jak skopjuje i powie "mój projekt" lub coś podobnego, ja jestem zwolennikiem konstrukcji autorskich, ew jakieś elementy zaczerpnięte od innych ale nie żywcem
Świetne, podziwiam wykończenia, jak ogląda sie tak wykończone kolumienki wykonane przez kogoś własnoręcznie aż sie nabiera chęci i zapału aby wykonac coś podobnego.
Zdolnego mam chłopaka :) Dziekuje Ci za tak wspanialy prezent. Taki prezent cieszy o wiele bardziej niz taki gotowy kupiony bo wiem ze robiles to z mysla o mnie . Jestem z Ciebie bardzo dumna i podziwaim Cie za to co dla mnie zrobiles. Kocham Cie :*
wow no szczeka mi opadla, kolumny poprstu BOMBA!!! Fronty sa wrecz wypasne, chcialbym sam zastosowac cos tego typu tylko nie mam pojecia jak to zrobic a z nozykiem chyba sobie nieporadze........
hehehe, to napisal :), pierwszy post na forum i juz wszystkim podpadl, pokaz co ty zrobiles cfaniaczku :), dla mnie bomba, w wakacje zabieram sie za jakies nowe podlogowki
Jejku jak podziwiam ostatnie konstrukcje na tym forum to tylko się dołuje ze moje pierwsze kolumny nie wyszły takie wypaśne.
Musze się poprawić, kończę sesje i zaczynam robić monitory...
Skomentuj