Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

3D WiTU & halogen

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to coś ma grać czysto, pewnie kaleczy uszy ... założe sie że to lepiej wygląda niż gra :)

Skomentuj

heheh zakład??

Skomentuj

jest zwrotnica 3D STX
        Mojemu koledze ta zwrotnica z dymem poszła (sekcja wysokotonowa i średniotonowa) Drut z cewki dosłownie się zwęglił... Jedna wysokotonówka GDWT 150 też się wcześniej spaliła... co mnie bardzo zdziwiło. A to wszystko za sprawą technicsa SA-1010.

Skomentuj

oj moj technics tez lubił palic głośniki :) miniowicie SA-EX100 tylko jemu spodobała sie tesla to se ja spalił :)

Skomentuj

Troszke za duże odstępy miedzy głosnikami. Mam nadzieje, że lepiej gra niż wygląda

Skomentuj

hmmm prubuje z tego wyciagnac jakis wniosek... czym sie kierowales jak projektowales obudowe, na podstawie jakiej konstrukcji. Niestety nie pasuje mi to z zadnej strony sa jak by to nazwac rozlazle, ja bym juz z tego zrobil cos takiego jak bym robil na takich glosnikach

http://img64.imageshack.us/my.php?im...umienka5kq.gif

Skomentuj

strojenie 30 litrów na 35 hz otworem o średnicy 10 cm daje długosc otworu około 56 cm ... naucz się obsługi winisd <rotfl>

Skomentuj

nie chodzi o to ze nam sie nie podoba tylko jest zle wykonana pod prawie kazdym wzgledem

Skomentuj

- pudlo robione na oko
                    - Tubka stx do domu ?
                    - odstepy miedzy glosnikami
                    -i wiele innych

Trzeba bylo nas zapytac doradzlibysmy tobie :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X