Wrzucam projekt monitorów na polipropylenowych SBkach. Z racji braku czasu nie wrzucę wszystkiego w 1 poście, więc dajcie mi ze 2 dni na ewentualne komentarze. Zbieram zdjęcia z różnych miejsc (telefon, dyski), więc ze szczątków uda się odtworzyć projekt. Po pierwszych odsłuchach nie mogłem przekonać się do SB17MFC. Bardzo charakterystyczne granie, podczas odsłuchów ciągle powtarzałem, że to jakiś "plastikowy dźwięk". Na koniec jednak wyszło całkiem fajne granie i nawet tęskniłem za nimi
jak trafiły do docelowego właściciela.
Najpierw były jakieś wizualizacje:

Monitory zrobione z płyty MDF19 + HDF3mm. W środku wieniec wzmacniający.

Tak prezentują się na gotowo. Zrobiłem na szybko maskownice (montowane na magnesy), bo sporo dzieci miało mieć z nimi kontakt:

Pomiary robione w dużym salonie, co do monitorów w zupełności wystarcza. Większe rzeczy mierzę w dużej hali, którą mam do dyspozycji. Tam można z większej odległości na przyzwoitej bramce robić.

Najpierw były jakieś wizualizacje:

Monitory zrobione z płyty MDF19 + HDF3mm. W środku wieniec wzmacniający.

Tak prezentują się na gotowo. Zrobiłem na szybko maskownice (montowane na magnesy), bo sporo dzieci miało mieć z nimi kontakt:

Pomiary robione w dużym salonie, co do monitorów w zupełności wystarcza. Większe rzeczy mierzę w dużej hali, którą mam do dyspozycji. Tam można z większej odległości na przyzwoitej bramce robić.

Skomentuj