Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw 2.1 (Tonsil + Visaton) by MormoN

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez MormoN
    polonistą nie jestem. :->
    wystarczy że jesteś Polakiem ;]
    naprawde byłoby fajnie jakbyś zabrał się do tego od początku, napisał to jakoś lepiej , zrobił jakiś podział i foty w miniaturkach ;]
    No ale jak chcesz :P
    Najbardziej mnie brak miniaturek boli.
    BTW kiedy kupisz tą 25 co by wszystko było jak należy ? :P

Skomentuj

Niech będzie :-) Gdy wykończe całość tak jak planowałem na początku moich działań, wtedy zamieszcze nowy opis i foty :-) .....Tylko jak robi się te miniaturki?..... :-)

[ Dodano: 2006-12-21, 20:52 ]
      Zamieszczone przez takero
      BTW kiedy kupisz tą 25 co by wszystko było jak należy ? :P
      Nie kumam o co ty tu zapytujesz....

Skomentuj

Tylko jak robi się te miniaturki?.
        imageshack.us i tam wrzucasz zdjecie a pozniej bierzesz linka wklejasz z tabelki o nazwie forum1 (czy jakos tak)

Skomentuj

Nie kumam o co ty tu zapytujesz....
          to tego tonsila 25 80 w którego miejscu siedzi ta 20...
          Tylko jak robi się te miniaturki?.....
          www.imageshack.us wrzucanie jest beznadziejnie proste więc nie będe opisywał, następnie kopiujesz link podpisany jako "thumbnail for forum 1" i wklejasz - tyle.

Skomentuj

Oj takero.... coś ci się literki przestawiają i nadal nie kumam co chcesz od tej 25. No fakt że chcę ją tam wcisnąć bo bardziej mi odpowiadało jej brzmienie...
            Z miniaturkami pobawie się później :-) Dzięki wszystkim za opinie!

Skomentuj

Początkowo był to 25/60 który nieszczęśnie umarł po przegrzaniu cewki :-/. Pudło jest wykonane pod głośniczek 25cm ale niestety musiałem zejść na 20cm i po odsłuchu 25 i 20 tonsila stwierdziłem że bardziej mi się podobało to muzykalne pukanie 25… :-/ Z czasem do niego wrócę dlatego nie wykańczam obudowy sub`a
              czyżbyś ciągle na fazie był ?

Skomentuj

Napisałeś: BTW kiedy kupisz tą 25 co by wszystko było jak należy ? <--------- co oznacza to zdanie??!! Jakoś tak nie za bardzo poprawna budowa zdania :-) To pytanie czy jakaś sugestia :-/
                Tylko i wyłącznie o to mi chodzi. Przecież pisałem że chce zmienic na 25. Z tego zdania wnioskuje że twierdzisz 1) to dobry pomysł, albo 2) jest to jakaś aluzja co do bezsensu tego działania...

Skomentuj

"co by było jak należy" = "aby było jak należy" to jaknajbardziej poprawna ,acz nieco archaiczna forma. :)
                  Przyczepiasz się do mnie ? Spójrz co wyżej popełniłeś...

Skomentuj

Hehe :-) Nie czepiam się. Jak widać taki mały drobiazg a strasznie wprowadził mnie w błąd :-) 25 kupie na początku nowego roku.... Pozdrawiam i Wesołych! :-)

Skomentuj

Czaruję...
                    X