Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szpileczki Jacusia stx 15 100 8 AX + stx GDWK-10-200-8-AJ

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fornir laczylem i na zakladke i docinalem ale i tak sie idealnie nie polaczyl te kolumny maja niestety wiele niedociagnięc jesli chodzi o fornir ale da sie wytrzymac jak sie nie patrzy z bliska.A co do kolorystyki to widac na fotkach co mnie zainspirowalo :grin:
    A tobie daniel69 to chyba musi glosno grac bo u mnie jeden stx to taki halas robi ze hej i to na wzmaku 45Wprzy 8ohm.A tak wogole czym to napedzasz??
    A tu daje jeszcze troche fotek

A co do tego czy sie oplaca robic na teslach to powiem ze tak.Warto chociazby dla doswiadczenia a dzwiek jest i tak duzo lepszy niz z chinskich wiez itp.

Skomentuj

Czy te fornir to machon? (na bokach)

Skomentuj

Tasior zgadles chyba sapeli czy jakos tak

Skomentuj

do tematu :

Kolumny troszke zajasne,zbyt wąskie (niemowie ze to zle ale tak dziwnie wygladaja),noi ten br na srodku niepasuje,reszta ok.

Skomentuj

Dla mnie w tych kolumnach niczego nie brakuje :) Fornir jest jednym słowem piekny bardzo fajnie wyglada z tym stx który zreszta tez ładnie wyglada Wymiary tez spoko nie za szerokie nie za wysokie. Tylko jak wszyscy pisza wymien ten BR bo jest straszny, psuje cały urok kolumn :) Dorób jeszcze cokolik i bedzie full wypas.

Ocena 9.5 za ten br :P:P

Sam własnie zastanawiam sie nad tym stx"em z sc10 lub visaton w170s i nie wiem co wybrac:|

Pozdro

Skomentuj

smarcus może byś pokazał swoją konstrukcję w nowym temacie i dał dokładniejszy opis...

Skomentuj

krzyhoo9 juz chyba to umieszczalem ale jeszcze nie byly gotowe w sumie teraz tez nie sa w 100%skonczone tu jest moja konstrukcja
                Teraz i tak ich nie skoncze bo drugie robie o czym mowa byla wczesniej, a na te szukam nabywcy za ok 300zl

Skomentuj

SCIERA podniosłeś mnie na duchu a już sie martwiłem że tylko narzekania i narzekania a z tym BS to chyba macie racje w POLINKU faktycznie są bardzo ładne i pomału dojrzewam do tego by je zmienić dzieki za komentarz , pozdrawiam.
                  Tasiorfotki faktycznie przekłamały barwę bo w rzeczywistości są troszke ciemniejsze poza tym zauważyłem że bambusik ładnie przyciemniał :) i coraz bardziej mi sie podoba
                  A najważniejsze jest to że ładnie grają (przynajmniej w moim odczuciu ) :).
                  Dziekuje wszystkim za opinie i komentarze !
                  P.S.
                  Złapałem bakcyla DIY :) i już pomału myśle o skompletowaniu do tych STX-ów pozostałych elementów do kina domowego włączając w to suba prośba do Was o rade z jakich głośniczków to złożyć uwzględniając hmm nie wygórowane nakłady finansowe :)
                  Mam nadzieje że pomożecie. Pomożecie ???

Skomentuj

Czaruję...
                  X