Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Kolumny 2-drożne] Mekmus Mini Monitor 0.13

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Mihey Zobacz posta
    Nie rozumiem, dlaczego autor pasmo zaczyna się od 33Hz, i producent twierdził, 55Hz. Także chce tak niskie
    Bo autor zestroił te kolumny za nisko, i wydajność portu BR jest prawie znikoma i obudowa pracuje prawie jak zamknięta. A pasmo się nie zaczyna od 33 Hz ( na pewno nie dla -6dB :p ) a pewnie od 55-60Hz

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
      Bo autor zestroił te kolumny za nisko, i wydajność portu BR jest prawie znikoma i obudowa pracuje prawie jak zamknięta. A pasmo się nie zaczyna od 33 Hz ( na pewno nie dla -6dB :p ) a pewnie od 55-60Hz
      ale jak to ładnie gra...:rolleyes:

Mihey - obudowa jest poprawna, zwrotnica jeszcze bardziej - bo to projekt Pana Albeckiego. Ze zrozumiałych względów nie mogę udostępnić schematu - ale na pewno znajdziesz gdzieś w sieci.
      Jeśli chcesz jakieś dodatkowe informacje, pisz po angielsku na PW - bo elektroniczny tłumacz jest do niczego...

Skomentuj

Przyjaciele! Sytuacja jest taka: Napisałem list do loudspeakershop.ee etoko o zakupie zestawu, ale niestety nikt nie odpowiedział. Byłem również zainteresowanych problematyką dostawy do Rosji. Mam nadzieję, że za pomoc. Chciałbym otrzymać plan wcześniej rozpocząć przypadku izgotavleniyu przed szczegóły przyjdzie.

---------- Post dodany o 15:42 ---------- Poprzedni post o 15:26 ----------

Niestety, w języku angielskim nie może:) Czy uważasz, że Pan Albetskiy spadł tajne izgotavleniya tylko taki wzór, jeśli kontakt z nim i zapytać?

Skomentuj

Czaruję...
        X