To w takim wypadku ja sie pytam jaki jest sens kupować stx gdn 18 sw, skoro za mniej keszu można mieć legalnego tonsila...czasami wybory ludzi są dla mnie dziwne...
[ Dodano: 2007-07-10, 20:46 ]
dlugo czekalem na wygrzanie sie kondensatorow w zwrotnicy by w koncu zaczely grac nalezycie. dopiero teraz moge napisac co nieco o dzwieku ....
kopolka gra fantastycznie... wogole nie slychac ze to aluminium(nie gra ostro i sucho), ale trabki i skrzypce swoj wydzwiek maja ... porownojac do visatona G20SC mniej szczegolowa ale za to bardziej muzykalna i przyjemna ...
tonsilek takze spisuje sie bardzo dobrze... ostatecznie dodalem mu troche wytlumienia na tylnia scianke i basik jest rewelacyjny... gdy trzeba potrafi szybko, precyzyjnie uderzyc wyzszym basem(60-70hz) co przy moim pokoiku i wiekszej glosnosic idzie juz odczuc .... ale i potrafi zejsc calkiem nisko i miekko z niezla efektywnoscia... 50hz zaden problem .... jest jednak jedna rzecz ktorej nie przewidzialem, srednica z polipropylenowej membrany... zawsze sluchalem na celulozowych a tu srednie tony sa 'inne', ale szybko sie przyzwyczailem
nie mam jakiegos ulubionego gatunku muzyki i slucham wszystkiego po trochu, w zaleznosci od nastroju... ale przede wszystkim licza sie damskie wokale i tutaj nie zawiodlem sie na moich monitorkach. w swojej plytotece mam sporo wokalistek Sade Adu, Sky Edwards, Cesaria Evora, Loreena Mckennitt, Norah Jones wszystkie brzmialy rewelacyjnie, jak nigdy do tad..... ale jak zapuscilem sobie Marize- Transparente to momentami az ciarki przechodzily czlowieka.
Skomentuj